Eğitim - KariyerYarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? Hafta sonu 17 - 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek sınavlar!

Yarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? Hafta sonu 17 - 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek sınavlar!

Paylaş
Yarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? Hafta sonu 17 - 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek sınavlar!

ÖSYM tarafından düzenlenmekte olan birçok farklı sınav bulunuyor. Yarın hangi sınav var? Sorusu bu kapsamda birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Yarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? Hafta sonu 17 - 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek sınavlar!

Yarın hangi sınav var? Sorusu, 17 - 18 Ağustos Cumartesi gününün gelmesi ile birlikte birçok kişi tarafından merak edildi. Zaman zaman ÖSYM tarafından birçok farklı sınav türü gerçekleştiriliyor ve bu sınavlar genellikle hafta sonu uygulanıyor. Peki, Yarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? Hafta sonu 17 - 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek sınavlar!

Haberin Devamı

YARIN HANGİ SINAV VAR?

Yarın, 18 Ağustos 2024 tarihinde, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS 2. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2024-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem) gerçekleştirilecektir. Her iki sınav da tıp alanında uzmanlık eğitimi almak veya yurt dışında alınan tıp eğitimlerinin Türkiye’de denklik kazanması için büyük önem taşımaktadır. Sınav sonuçları ise 12 Eylül 2024 tarihinde açıklanacaktır