3- GÖBEK ERİTME İÇİN BAHARATLARI ARTTIRIN
Baharattaki "kapsaikin" maddesi, metabolizmayı hızlandırmayı sağlıyor ve yağ yakımını arttırıyor.
Göbek eritme için her yemeğe eklemeye başlayın
Tarçın, hücrelerdeki glikozun hareketine yardım ederek yağ depolama hormonu olan insülini engelliyor.
Sularınıza tarçın çubukları atın
Antioksidan yönünden zengin olan bu baharat, acı biberde bulunan kapsaikin adlı bileşik ile yüklü. Bol bol yiyerek, vücudu aktif tutun.
Zencefilin tadını sevmiyorsanız bir bardak suyla az miktarlarda yutmayı deneyebilirsiniz.
Turpgillerden sebze ailesinin bir üyesinden elde edilen bu keskin baharat, metabolizmayı hızlandırır. Kuzey Carolina Devlet Üniversitesi araştırmacıları, hardalda bulunan homobrassinolide'in yağsız vücut ve kas kütlesini artırmak için kas hücrelerini uyarabildiğini ortaya koydu.
İngiliz Beslenme Dergisi'ne göre, biberiyede bulunan karnozik asit, kan şekeri seviyesini azaltırken kilo dengesini korur.