İbrahim Saraçoğlu'ndan demir depolarını dolduracak tarif! Bir bardağı kansızlığa çare oluyor
Doğanın mucizevi besinlerinden olan kereviz ve ıspanak ile sıkıntılardan kurtulmak mümkün. Peki, kereviz-ıspanak kürü nasıl hazırlanır? İşte, İbrahim Saraçoğlu'nun demir eksikliğine, kansızlığa/anemiye iyi gelen doğal besinler ile hazırlanan kür tarifi...
Hemen hemen her toplumda çok sık görülen anemi diğer adıyla kansızlık, her ırkta ve her yaş grubunda gözlemlenebilen bir durumdur.
Baş dönmesi, saç dökülmesi, çarpıntı, halsizlik, yüzde, gözde veya tırnak yataklarında solgunluk, unutkanlık, kulak çınlaması, erken yorulma, üşüme, çarpıntı ve nefes darlığı, dudakta çatlaklar, göz kararması, konsantrasyon bozukluğu şeklinde belirtilerle kendini gösteren kansızlıktan doğal yöntemlerle kurtulmak mümkün.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, demir eksikliğine ve kansızlığa iyi gelecek kür tarifini şifa arayanlar için açıkladı.
Kereviz kansızlığa karşı oldukça etkilidir ve demire bağlı kansızlığın çözümünde fazlasıyla güçlüdür. Ancak, kereviz tek başına yeterli değildir.
Kerevizin bu gücünü harekete geçirebilmek, başka bir deyişle bu görevi yerine getirebilmesi için işlevini artırıcı başka bir sebze, yani ıspanak gerekir. Aşağıdaki uygulama şekline göre hazırlanacak olan kereviz-ıspanak karışımı kansızlığa ideal bir çözümdür.
Kemoterapi ve/veya radyoterapi sonrası ortaya çıkan anemiye karşı kereviz-ıspanak kürü mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi yöntemidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu demir eksikliği ve kansızlığa iyi gelecek kür tarifini açıkladı.
Kereviz-ıspanak kürü, hemoglobin sayısının yükseltilmesinde herhangi bir yan etki göstermeden etkili olabilmektedir.
Peki kereviz-ıspanak kürü nasıl hazırlanır? İşte, İbrahim Saraçoğlu'ndan demir eksikliğine, kansızlığa (anemiye) şifa olan doğal kür tarifi...
İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN KANSIZLIĞINA İYİ GELEN KÜR TARİFİ
* 250 gram taze ıspanak
* 200 gram kabuğu soyulmuş kereviz
İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN KANSIZLIĞINA İYİ GELEN KÜR TARİFİ
YAPILIŞI
* Kaynamakta olan bir litre suyun içerisine 200 gram ince dilimlenmiş kerevizi atınız ve ağzı kapalı olarak kısık ateşte on dakika haşlayınız.
* On dakika tamamlandıktan sonra üzerine 250 gram ıspanağı ilave ediniz ve yine ağzı kapalı olarak beş dakika daha haşlamaya devam ediniz.
* Daha sonra soğumaya bırakınız. Soğuduktan sonra süzerek suyunu temiz bir şişeye koyunuz.
Sabah aç karnına veya kahvaltıdan bir saat sonra bir su bardağı içilir. Akşam aç karnına veya akşam yemeğinden bir saat sonra bir su bardağı içilir.
15 gün müddetle sabah ve akşam içimleriyle gün atlamadan devam edilir. 15 gün sonra on gün ara verilir
10 gün aradan sonra aynı şekilde tekrar sabah ve akşam olmak üzere 15 gün devam edilir. Toplam 30 günlük uygulamayla kür tamamlanmış olur.