"Tulum kebabımızın lezzeti tüm Türkiye'yi sarmış durumda. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla yiyor. Ramazanda tatlı bir yoğunluk telaşımız oluyor. Her gelen misafirimiz 'Tulum kebabı var mı?' diye soruyor. Biz de talebin yoğunluğuna göre çalışarak bunu karşılamaya çalışıyoruz." dedi.
- "Bu lezzet anlatılmaz yaşanır"
Müşterilerden Süleyman Tekten ise ramazan öncesi her cuma günü tulum kebabı yediğini belirtti.
Tulum kebabının Aksaray'da iftar sofralarının "olmazsa olmaz" yemekleri arasında yer aldığına işaret eden Tekten, "Bu lezzet anlatılmaz yaşanır. Aksaray'ımızın en özel yemeklerindin biri, severek yiyoruz. Et zaten ağızda dağılıyor. Aksaray'da 'lokum kebabı' diye de geçer. Herkesi bu lezzeti tatmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.