Gündem30 AĞUSTOS KARGO DAĞITIMI VAR MI? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kargo dağıtımı yapılacak mı, kargo gelir mi?

30 AĞUSTOS KARGO DAĞITIMI VAR MI? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kargo dağıtımı yapılacak mı, kargo gelir mi?

Paylaş
30 AĞUSTOS KARGO DAĞITIMI VAR MI? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kargo dağıtımı yapılacak mı, kargo gelir mi?

Her yıl coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 30 Ağustos kargo dağıtımı var mı? Merak ediliyor. Peki, 30 Ağustos kargo dağıtımı var mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kargo dağıtımı yapılacak mı, kargo gelir mi?

30 Ağustos kargo dağıtımı var mı? Sorusu, bugünün 30 Ağustos Zafer Bayramı olması nedeniyle kargo beklemekte olan vatandaşların gündeminde yer almakta. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargo firmalarının büyük bir kısmı hizmetlerine ara vermektedir. Peki, 30 Ağustos kargo dağıtımı var mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kargo dağıtımı yapılacak mı, kargo gelir mi?

Haberin Devamı

30 AĞUSTOS KARGO DAĞITIMI VAR MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yarın yani 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kargo dağıtımı yapılmayacak. Ayrıca PTT kargo ve diğer kargo firmaları hizmet vermeyecek.

YARIN KARGOLAR AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, PTT kargo ve diğer kargo firmaları hizmet vermeyecek. Resmi tatil olması dolayısıyla tüm kargo işlemleri durdurulmuş durumda, bu nedenle kargolarınızı göndermek veya teslim almak için 1 Eylül Pazartesi gününü beklemeniz gerekecek.

YARIN PTT AÇIK MI, KAPALI MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, PTT kargo şubeleri kapalı olacak ve kargo hizmetleri verilmeyecek. Aynı durum diğer kargo firmaları için de geçerli olup, resmi tatil nedeniyle tüm kargo işlemleri durdurulacak. Eğer kargo gönderimi veya alımı gibi bir işlem planlıyorsanız, bunu 1 Eylül Pazartesi gününe ertelemeniz gerekecek. Bu tarihten itibaren PTT ve diğer kargo firmaları, normal mesai saatlerine dönerek hizmet vermeye devam edecekler.

Haberin Devamı