Gündem7 gün 24 saat bir aradayız

7 gün 24 saat bir aradayız

Paylaş
7 gün 24 saat bir aradayız

Amasya'da görev yapan pratisyen hekimler Onur Furkan Ural (25) ile Furkan Kara (25), uzun mesai saatlerine rağmen aile sıcaklığını sürekli yanlarında hissediyor. İki hekimin de annesi aynı hastanede hemşire. Buna ek olarak Furkan Kara'nın babası da laboratuvarda görev yapıyor.

BİR KARDEŞ DAHA GELİYOR

Haberin Devamı

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ural ve Kara ailelerinin bireyleri, hemşire, laborant ve doktor olarak bir arada görev yapıyor. Onur Furkan Ural, "Bir kardeşim daha tıp doktoru olacak. Onu da buraya transfer edeceğiz inşallah" diyor. Hemşire anne Emine Ural ise aynı serviste çalıştığı oğluna hastanede, "Doktor bey, hocam" diye hitap edilmesinin çok hoşuna gittiğine işaret ediyor.

AİLECE HİZMETİNİZDEYİZ

"Küçükken hasta olarak geldiğim hastanede, şimdi doktorluk yapmak gurur verici" diyen Furkan Kara'nın annesi Nuriye Kara da 35 yıllık sağlıkçı. "Eşimle aynı hastanede çalışıyorduk. Şimdi oğlum da atandı buraya. Mutluyuz, ayrı bir güzelliği var bu işin" diyor. Laborant baba Halil Kara ise "Eşimle ve çocuğumla beraber hayat kurtarmaya, insanlara hizmet etmeye, sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz" diye ekliyor.

Haberin Devamı