GündemAkdeniz'de deprem mi oldu? 19 Ekim Akdeniz'de kaç büyüklüğünde, şiddetinde deprem oldu? SON DAKİKA AKDENİZ'DE DEPREM!

Akdeniz'de deprem mi oldu? 19 Ekim Akdeniz'de kaç büyüklüğünde, şiddetinde deprem oldu? SON DAKİKA AKDENİZ'DE DEPREM!

Paylaş
Akdeniz'de deprem mi oldu? 19 Ekim Akdeniz'de kaç büyüklüğünde, şiddetinde deprem oldu? SON DAKİKA AKDENİZ'DE DEPREM!

Zaman zaman Akdeniz'de hissedilen depremler nedeniyle Akdeniz'de deprem mi oldu sorusu araştırılıyor. Peki, Akdeniz'de deprem mi oldu? 19 Ekim Akdeniz'de kaç büyüklüğünde, şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri

Akdeniz'de deprem mi oldu? Sorusu, dün gece meydana gelen sarsıntı ile birlikte gece boyunca birçok vatandaş tarafından araştırıldı ve merak konusu oldu. Meydana gelen deprem nedeniyle halk kısa süreli bir panik yaşadı. Peki, Akdeniz'de deprem mi oldu? 19 Ekim Akdeniz'de kaç büyüklüğünde, şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri

Haberin Devamı

AKDENİZ'DE DEPREM Mİ OLDU?

19 Ekim 2024 tarihinde Akdeniz'de bir deprem meydana geldi. Deprem, sabah saatlerinde Türkiye saatiyle 10:08'de kaydedildi.

AKDENİZ'DE KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE, ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

Akdeniz'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.8 (Mw) olarak ölçüldü. Deprem, 11.32 km derinlikte gerçekleşti ve enlem olarak 34.91167 N, boylam olarak ise 26.19778 E koordinatlarında kaydedildi.