GündemAnkara’da son dakika otobüs kazası! Ankara - Eskişehir yolu, Polatlı’da kaza: 10 ölü, 25 yaralı var!

Ankara’da son dakika otobüs kazası! Ankara - Eskişehir yolu, Polatlı’da kaza: 10 ölü, 25 yaralı var!

Paylaş
Ankara’da son dakika otobüs kazası! Ankara - Eskişehir yolu, Polatlı’da kaza: 10 ölü, 25 yaralı var!

Ankara’da son dakika otobüs kazası sabahın erken saatlerinde gündemde yer aldı. Ankara'nın Polatlı ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazasında bir yolcu otobüsü, üst geçit direğine çarparak büyük bir faciaya neden oldu. Ankara - Eskişehir yolu, Polatlı’da kaza: 9 can kaybı, 26 yaralı var.

Ankara’da son dakika otobüs kazası araştırılıyor ve kazanın detayları merak ediliyor. Ankara Valisi Vasip Şahin, kazayla ilgili yaptığı açıklamada merak edilmekte olan birçok soruya yanıt verdi. Ankara Valisi Vasip Şahin kazada 10 can kaybı, 25 yaralı olduğunu açıkladı. İşte Ankara’da son dakika otobüs kazası detayları!

Haberin Devamı

ANKARA’DA SON DAKİKA OTOBÜS KAZASI

Kaza, sabah saat 05.00 civarında gerçekleşti ve olay yerine çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazanın ardından Ankara-Eskişehir yolunda trafik geçici olarak kapatıldı ve yolun yeniden açılması için çalışmalar sürüyor.

Ankara’da son dakika otobüs kazası Ankara - Eskişehir yolu, Polatlı’da kaza: 10 ölü, 25 yaralı var

Kazanın nedeni henüz tam olarak belirlenememiş olsa da, ilk incelemelerde otobüsün fren izine rastlanmadığı ve şoförün uyuduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Kazayla ilgili detaylı bir araştırma devam ediyor.

Ankara’da son dakika otobüs kazası Ankara - Eskişehir yolu, Polatlı’da kaza: 10 ölü, 25 yaralı var

ANKARA - ESKİŞEHİR YOLU KAZASINDA KAÇ ÖLÜ, YARALI VAR?

Ankara-Eskişehir yolunda meydana gelen bu elim kazada, ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edildi. Ankara Valisi Vasip Şahin'in yaptığı açıklamaya göre, kazada hayatını kaybedenler ve yaralananlar arasında ciddi sayıda mağdur bulunuyor. Kaza, bölgedeki trafik akışını olumsuz etkiledi ve yol geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı