GündemBingöl'de dehşet! Madde bağımlısı şahıs vatandaşlara saldırdı: 2 ölü, 7 yaralı

Bingöl'de dehşet! Madde bağımlısı şahıs vatandaşlara saldırdı: 2 ölü, 7 yaralı

Paylaş
Bingöl'de dehşet! Madde bağımlısı şahıs vatandaşlara saldırdı: 2 ölü, 7 yaralı

Bingöl'de madde bağımlısı şahsın saldırısı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Bingöl İl Emniyet Müdürlüğünden olaya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkisinde meydana geldi. İsmi öğrenilmeyen madde bağımlısı şüpheli, tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı. Şüpheli, kaçarken de bıçakla çevredekilere saldırdı. Olayda 9 kişi yaralanırken, ihbar üzerine mahalleye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2’si doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Bu arada şüphelinin bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bingöl’de madde bağımlısı şüphelinin, 2 kişiyi öldürdüğü 7 kişiyi de yaraladığı olaya ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin, alışveriş yapmak için büfeye doğru yürüyen kişinin arkasından yaklaşıp, sırtından bıçaklıyor. Aldığı bıçak yarasıyla yere düşen kişi, ardından ayağa kalkarak büfeye sığınıyor. Saldırgan daha sonra bölgeden ayrılıyor.

Bingölde dehşet Madde bağımlısı şahıs vatandaşlara saldırdı: 2 ölü, 7 yaralı

CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Olayın görgü tanığı taksi şoförü Mahir Celayir, “Bu kişi madde bağımlısı, önüne geleni tek tek bıçakladı. Sonra bir büfeye girdi. Malzeme almak isteyen birkaç kişiyi de burada vurmuş. Biz yetişene kadar adam kaçtı, gitti. Sonra emniyet güçlerimiz su deposu mevkiinde yakaladı. Psikolojik sorunları olduğunu, daha önce cezaevine girip çıktığını, bir süre önce de yanlışlıkla bir kadını ezdiğini biliyoruz. 3-5 gün önce cezaevinden çıkmış” dedi

Haberin Devamı

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Madde bağımlısı bir şahsın yaşanan tartışma sonucunda etrafında bulunan kişilere bıçakla saldırması üzerine ekiplerimiz olay mahalline intikal etti. Ekiplerimiz geniş güvenlik önlemleri alarak konuya müdahale etti. Yaralanan şahıslar Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı."

Öte yandan saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

BİNGÖL VALİLİĞİ'NDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI