GündemBir anlık mutluluk

Bir anlık mutluluk

Paylaş
Bir anlık mutluluk

Adana’da kebapçı Uğur Aydın, Yüreğir ilçesinde çadırlarda kalan tarım işçisi yüzlerce aileye ‘Dünya Kebap Günü’ dolayısıyla kebap dağıttı. Adana’nın kavurucu sıcağında zor şartlarda yaşayan aileler için hayat kısa süreliğine durdu. Kendilerini ilk kez yedikleri kebaba kaptıran çocukların mutluluğu yürekleri ısıttı.

ÖZENLE HAZIRLADILAR

Haberin Devamı

Adana’da kebapçı Uğur Aydın, her yıl temmuz ayının ikinci cuması kutlanan ‘Dünya Kebap Günü’ dolayısıyla hayatlarında hiç kebap yememiş tarım işçileri için özenle yüzlerce Adana kebap hazırladı. Ardından elemanlarıyla Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent, Pekmezli ve Solaklı mahallelerindeki tarım işçilerinin kaldığı çadırlara gitti. 50 derece hissedilen sıcakta zor şartlarda yaşayan yüzlerce aile için zaman kısa süreliğine durdu; dertler tasalar unutuldu. Kendilerini hayatlarında ilk defa yedikleri kebaba kaptıran çocukların mutluluğu ise yürekleri ısıttı.

KİMSE KEBAP YİYEMİYOR

Uğur Aydın, “Buradaki insanlar merkeze uzak yaşıyor ve kebap yiyemiyorlar. Gelip kebaplarımızı dağıttık. İzdiham oldu ama hiç önemli değil. İnsanları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. İyilik her zaman iyidir. Karşındakini mutlu edebiliyorsan, onunla mutlu olabiliyorsan güzeldir. Özellikle çocukların mutluluğu beni fazlasıyla mutlu ediyor” dedi. Tarım işçilerinden Mahmut Yıldırım ise “Burada kimse kebap yiyemiyor. Şu ana kadar da kimse böyle getirip dağıtmamıştı. Herkes çok mutlu oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı