GündemBiri toprağa biri yatağa

Biri toprağa biri yatağa

Paylaş
Biri toprağa biri yatağa

Samsun'da kırmızı ışıkta geçen cip, motosikletli iki gence çarptı. Kazada arkadaşı Mahir'i kaybeden Furkan Sekmenoğlu, "Gençliğimizin en güzel çağında birimizi toprağa yollayan, birimizi yatağa bağlı bırakan sürücünün serbest kalması içimizi yaktı. Adalet istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz nisanda meydana gelen kazada, Furkan Sekmenoğlu'nun (22) kullandığı motosiklete, kırmızı ışık ihlali yapan Hüseyin Y. idaresindeki lüks cip çarptı. Şiddetli çarpma sonucu savrulan motosiklette bulunan Furkan Sekmenoğlu ve arkadaşı Mahir Bak ağır yaralandı. Mahir Bak kaldırıldığı hastanede bir ay sonra hayatını kaybetti, sol bacağı parçalanan Furkan Sekmenoğlu ise sakat kaldı. Olayın ardından önce ev hapsi verilen sürücü, daha sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İÇİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ

Karara tepki gösteren Furkan Sekmenoğlu, "Çocukluk arkadaşım Mahir ile eve dönerken kavşakta yeşil ışığın bize yandığını gördük ve yolumuza devam ettik. Kırmızıda geçen araç bizi savurup attı. Arkadaşım 9 metre, ben 6 metre sürüklendik. Arkadaşım bir ay yoğun bakımda kaldı ve yaşam mücadelesini kaybetti. Arkadaşımın cenazesine gidemedim. Sürücünün ev hapsinin ardından adli kontrol ile serbest kaldığını öğrendik. İçimize tekrar bir ateş daha düştü" diye konuştu.

EN AĞIR CEZAYI ALSIN

İddianamenin hazırlanmasını beklediklerini söyleyen Sekmenoğlu, "Bu kararla cenazeyi tekrar yaşamış kadar olduk. Bir nebze de olsa içimizin soğumasını beklerken, buna sebep olan kişinin elini kolunu sallayarak gezdiğini öğrendik. Bu gençlik yıllarımızda, en güzel çağımızda, birimizi toprağa, birimizi dört duvar arasına yatağa bağlı bıraktı. Hayallerimizi söndürdü. Adalete güvenimiz sonsuz. Sürücünün en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı