Gündem Bizi hayat birleştirdi

Bizi hayat birleştirdi

Paylaş
Bizi hayat birleştirdi

Sinem Kaynak, 6 Şubat depremlerine Kahramanmaraş’taki evinde yakalandı. Çöken binada enkaz altından çıkarılan az sayıdaki şanslı kişiden biri olan Kaynak, kendisini kurtaran kahraman itfaiyeciye aşık oldu. Ankara İtfaiyesi’nden Cebrail Sarsılmaz ile Sinem Kaynak acı bir olaydan mutlu sona kavuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ifaiye eri Cebrail Sarsılmaz, 6 Şubat depreminde ekip arkadaşlarıyla birlikte soluğu Kahramanmaraş’ta aldı. İtfaiye erleri çöken Müjde Apartmanı’nın enkazından 24 yaşındaki Sinem Kaynak ile erkek kardeşini 37 saat sonra çekip kurtardı. Sinem Kaynak, enkaz altındayken kendisiyle konuşup moral veren kurtarıcısı Cebrail'i hiç unutmadı. Sinem'in iyileşme sürecinde irtibatları hiç kopmadı.

Haberin Devamı

ANLATILMAZ BİR DUYGU

Sonunda aralarındaki arkadaşlık aşka dönüştü. 14 Şubat'ta nişanlandılar. Önceki gün de Ankara Aşık Veysel Nikah Salonu'nda ömür boyu birlikte olmak için imzalarını attılar. Cebrail Sarsılmaz, "Depremde 13 gün görev yaptım. Anlatılamayacak bir duygu. Trajik bir olaydan böyle mutlu bir sona kavuştuk" derken, Sinem Kaynak da "Hayat bizi birleştirdi. İçimizde buruk bir hüzün var. Ama hayat devam ediyor" diye konuştu

Haberin Devamı