GündemBolu Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı Tüneli hangi tarihte, ayın kaçında açılıyor? Bolu Tüneli açılış tarihi 2024!

Bolu Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı Tüneli hangi tarihte, ayın kaçında açılıyor? Bolu Tüneli açılış tarihi 2024!

Paylaş
Bolu Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı Tüneli hangi tarihte, ayın kaçında açılıyor? Bolu  Tüneli açılış tarihi 2024!

Türkiye genelinde karayolu ile ulaşım sağlamakta olan kişiler için Bolu Tüneli oldukça büyük önem taşıyordu. Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Sorusu, tünelin kapatılması ile gündeme geldi. Peki, Bolu Dağı Tüneli hangi tarihte, ayın kaçında açılıyor?

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Sorusu, birçok vatandaşın merak konusu oluyor. Özellikle karayolu ile ulaşım sağlamakta olan birçok kişi tarafından Bolu Dağı Tüneli tercih ediliyor. Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı Tüneli kullanacak olan veya kullanmayı planlayan sürücüler başta olmak üzere birçok kişi tarafından araştırılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan Bolu Dağı Tüneli'nin son durumu merak konusu oluyor. İşte Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak?

Haberin Devamı

BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönünde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından 19 Eylül 2024 tarihinde trafiğe yeniden açılması bekleniyor. Bu süre boyunca yapılan çalışmaların, tünelin uzun vadeli kullanımını güvence altına alacağı ve bölgedeki ulaşımı daha güvenli hale getireceği ifade ediliyor.

Bolu Tüneli ne zaman açılacak Bolu Dağı Tüneli hangi tarihte, ayın kaçında açılıyor Bolu  Tüneli açılış tarihi 2024

BOLU DAĞI TÜNELİ NEDEN KAPALI?

Otoyolun Bolu Dağı Tüneli geçişinde, heyelan riskini önlemek amacıyla çeşitli çalışmalar başlatıldı. Tünelin 67 metre uzatılması ve viyadüklerde bakım onarım çalışmaları kapsamında, İstanbul yönü 31 Temmuz 2024 tarihinde trafiğe kapatıldı. Çalışmalar, tünelin güvenliğini artırmayı ve uzun vadeli kullanımını sağlamayı amaçlıyor.

Bolu Tüneli ne zaman açılacak Bolu Dağı Tüneli hangi tarihte, ayın kaçında açılıyor Bolu  Tüneli açılış tarihi 2024

BOLU DAĞI TÜNELİ KAÇ GÜN KAPALI KALACAK?

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönünde yapılan bu çalışmaların yaklaşık 50 gün süreceği belirtiliyor. Bu süre zarfında, tünel trafiğe kapalı olacak ve İstanbul istikametinde seyahat eden sürücüler Abant kavşağından D-100 kara yoluna yönlendirilecek. 19 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek olan çalışmaların ardından tünelin tekrar açılması planlanıyor.

Haberin Devamı

BOLU DAĞI TÜNELİ AÇILADI MI?

Bolu Dağı Tüneli çalışmasının henüz sona ermemesi nedeniyle Bolu Dağı Tüneli henüz kullanıma açılmadı.