GündemBOLU’DA YANGIN SON DAKİKA! Bolu yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Bolu yangını nerede, başlama sebebi ne?

BOLU’DA YANGIN SON DAKİKA! Bolu yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Bolu yangını nerede, başlama sebebi ne?

Paylaş
BOLU’DA YANGIN SON DAKİKA! Bolu yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Bolu yangını nerede, başlama sebebi ne?

Yaz aylarında Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen yangınlar, zaman zaman korkutucu boyutlara ulaşabilmekte. Peki, Bolu yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Bolu yangını nerede, başlama sebebi ne?

Bolu’da yangın son dakika araştırmaları, birçok vatandaşın gündeminde. Hem havadan hem de karadan yapılan yoğun müdahalelere rağmen, yangının söndürülmesi şu ana kadar başarılamadı. Yangının nerelere sıçradığı ve can kaybı olup olmadığı gibi detaylar, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bolu yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Bolu yangını nerede, başlama sebebi ne? 

Haberin Devamı

BOLU’DA YANGIN SON DAKİKA 

22 Ağustos'ta Bolu'da çıkan orman yangını, hızla yayılmasıyla büyük bir endişe yarattı. Yangın, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinden başlayarak Bolu Gerede'ye kadar ulaştı ve saatlerdir kontrol altına alınamıyor. Bolu yangını, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinden başlayarak Bolu'nun Gerede ilçesine kadar yayıldı. Yangının çıkış nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olmakla birlikte, yangının hızla yayılmasının etkili hava koşullarına bağlı olduğu düşünülüyor. Yangının nereden ve nasıl başladığıyla ilgili detaylı incelemeler yetkililer tarafından sürdürülmektedir. 

BOLU YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ MÜ, KONTROL ALTINA ALINDI MI? 

Yangını kontrol altına almak için yapılan çalışmalar, yoğun bir şekilde devam etti. Demirler köyünde 36 hane tedbir amacıyla tahliye edilirken, bölgeye çevre illerden AFAD ekipleri sevk edildi. Havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucunda, yangın bu bölgede yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak yangının  

Haberin Devamı