GündemBu adam beni öldürecek

Bu adam beni öldürecek

Paylaş
Bu adam beni öldürecek

Ayşe'yi sevgilisi tüfekle ayağından vurdu. Genç kadın ayağında mermiyle evde 1 ay hapis tutuldu. Demirle dövüldü, işkenceye uğradı. Bir fırsatını bulup evden kaçtı ama zorba sevgili peşini bırakmıyor. Ayşe, "Bana tehdit mesajları atıyor. Evden dışarı çıkamıyorum. Bir cinayete kurban gitmek istemiyorum" dedi.

KORKTUĞU İÇİN SAKLADI

Haberin Devamı

Eşinden boşanan ve iki çocuğuyla Yalova'da yaşayan Ayşe Ç., sosyal medyadan tanıştığı A.K. ile sevgili oldu. Çocuklarını annesine bırakıp ağustosta Bursa'ya, A.K.'nin evine gitti. 24 Eylül'de kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada A.K., Ayşe'yi havalı tüfekle ayağından vurdu. Evde ağrılar içinde dört gün geçirdikten sonra hastaneye götürülen Ayşe, korktuğu için A.K.'den şikayetçi olamadı. "Ayağımı kapıya çarptım" dedi. Ayağı alçıya alındı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI

Ayşe Ç., geri götürüldüğü evde yaklaşık bir ay alıkonuldu. Bu sürede A.K. tarafından demirle dövüldü, saçlarından sürüklendi, yerde tekmelendi. Sevgilisi kaçmasın diye başına adam dikti. Ayşe Ç., kendisine bakması için eve getirilen kadının yardımıyla kaçmayı başardı. Ayağındaki mermi bir ay sonra çıkarıldı. A.K. hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Ayşe Ç., "Bana tehdit mesajları atıyor. Can güvenliğim yok. Ölmek istemiyorum" dedi.

Haberin Devamı