GündemBu akşam hangi diziler var? 2 Eylül Pazartesi bugün TV’de hangi diziler, filmler yayınlanacak?

Bu akşam hangi diziler var? 2 Eylül Pazartesi bugün TV’de hangi diziler, filmler yayınlanacak?

Paylaş
Bu akşam hangi diziler var? 2 Eylül Pazartesi bugün TV’de hangi diziler, filmler yayınlanacak?

Bu akşam TV’de yayınlanacak olan diziler ve filmler izleyiciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Bu akşam hangi diziler var? 2 Eylül Pazartesi bugün TV’de hangi diziler, filmler yayınlanacak?

Bu akşam hangi diziler var? Sorusu, gündemde yer almakta ve araştırılmakta. Televizyon izleyicileri için 2 Eylül Pazartesi akşamı ekranlarda hangi diziler ve filmler yer alacak merak konusu. Özellikle popüler dizilerin yeni bölümlerini kaçırmak istemeyenler, bu akşam yayınlanacak yapımları yakından takip ediyor. Peki, Bu akşam hangi diziler var? 2 Eylül Pazartesi bugün TV’de hangi diziler, filmler yayınlanacak?

Haberin Devamı

BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR?

Bu akşam televizyonda izleyebileceğiniz diziler, filmler ve programlar aşağıda yer almaktadır. İşte 2 Eylül 2024 Pazartesi akşamı TV’de yayınlanacak diziler:

Kanal D: 20:00 - Yalan

Star TV: 20:00 - Yol Arkadaşım, 22:30 - Yol Arkadaşım (Tekrar)

Show TV: 20:00 - Güldür Güldür Show

TRT1: 20:00 - İntikam Vakti

TV8: 20:00 - MasterChef Türkiye (Yeni Bölüm)

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diziler her yıl genellikle Eylül ve Ekim aylarında ekranlar geliyor. Buna göre dizilerin yeni sezonları Eylül ve Ekim aylarında izleyicisi ile buluşacak. Dizilerin yeni sezon tarihinin açıklanmasının ardından İnci Taneleri, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kuruluş Osman, Kızıl Goncalar ve diğer tüm dizilerin yeni sezon tarihi haberimize eklenecektir.

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yalı Çapkın dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken, OGM Pictures'ın bu popüler yapımında hazırlıklar hızla devam ediyor. Dizinin 3. sezonunun Eylül ayının ikinci yarısında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Haberin Devamı