GündemCani kocanın timsah gözyaşları

Cani kocanın timsah gözyaşları

Paylaş
Cani kocanın timsah gözyaşları

Adana’da hamile eşi Hatice Demir’i boğarak öldüren Emrah Demir, hakim karşısına çıktı. Katil koca savunmasında, “Eşim her gün rüyama giriyor, ‘niye beni öldürdün?’ diyor. Bana ne ceza verirseniz razıyım” dedi.

Adana Seyhan’da 29 Ekim 2023’te Emrah Demir (27), 5 aylık hamile olan 1 yıllık eşi Hatice Demir (20) ile uyuşturucu kullandığı için gece saatlerinde tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Emrah Demir, ‘Kurtarın beni’ diye çığlık atan eşi Hatice Demir’in bağırmaması için ağzını ve yüzünü kapattı. Boğulan Hatice Demir, hayatını kaybetti. Tutuklanan Emrah Demir hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haberin Devamı

‘ERKEK ÇOCUĞUM OLACAKTI’

İlk duruşmada savunma yapan katil koca, “Eşimi çok seviyordum. Erkek çocuğum olacaktı. Allah belasını versin bu uyuşturucunun. Uyuşturucu yüzünden ne yaptıysam yaptım. Kafayı yedim. Eşim her gün rüyalarıma giriyor. Bana ‘Beni niye öldürdün?’ diye soruyor. Ne ceza verirseniz verirseniz razıyım. İsterseniz 100 yıl verin. Cezaevinde birilerine zarar vermekten korkuyorum. Beni tekrar ruh hastanesine yatırın” dedi.