GündemÇekiçli dehşet

Çekiçli dehşet

Paylaş
Çekiçli dehşet

Ankara’da S.K., tartıştığı arkadaşı Ü.U.’yu çekiçle başına vurarak öldürdü. Ardından evi yakıp, olayı yangın gibi göstermeye çalıştı. Olaydan sonra gittiği eğlence mekanında yakalanan katil arkadaş, “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” dedi.

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ

Haberin Devamı

Ankara Çankaya’da önceki gün bir evde çıkan yangında, Ü.U.’nun (65) cansız bedeni bulundu. Yangının 2 ayrı odada çıktığı belirlendi. Yangının kasıtlı olarak çıkarıldığını değerlendiren polis, Ü.U.’nun başına darbe aldığı ve düşme gibi gösterilip, öldürüldüğünü tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis, evden S.K.’nin (62) çıktığını belirledi.

EMEKLİ İKRAMİYESİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Polisi yanıltmak amacıyla önce otogara, ardından Çankaya’nın Esat Caddesi’ne giden S.K., uzun süren takip sonucu, eğlence mekanında yakalandı. Sorgusunda cinayeti çekiçle işlediğini itiraf eden S.K., “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” dedi. Ü.U.’nun yeni emekli olduğu ve arkadaşı S.K. tarafından emekli ikramiyesi için öldürüldüğü iddia edildi.

Haberin Devamı