GündemCumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı yarım gün mü, tam gün mü? 29 Ekim okullar, hastaneler, noterler açık mı?

Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı yarım gün mü, tam gün mü? 29 Ekim okullar, hastaneler, noterler açık mı?

Paylaş
Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı yarım gün mü, tam gün mü? 29 Ekim okullar, hastaneler, noterler açık mı?

Cumhuriyet Bayramı’nda resmi tatil olup olmadığını ve hangi kurumların açık olacağını merak edenler için araştırmalar sürüyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı yarım gün mü, tam gün mü?

Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Sorusu gündemde. 29 Ekim’in tam gün mü yoksa yarım gün mü tatil olduğu sıklıkla soruluyor. Kamu kurumlarının işleyişi ve özel sektörün bu güne dair uygulamaları birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı yarım gün mü, tam gün mü?

CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ TATİL Mİ?

Cumhuriyet Bayramı, 29 Ekim’de tam gün resmi tatil olarak kutlanır. Bu nedenle okullar, noterler, devlet daireleri ve bankalar kapalı olacaktır. Kamu kurumları ve özel sektör de bu tatil kapsamında hizmet vermeyecek. Ancak hastanelerde acil servisler dışında hizmet verilmezken, diğer bölümler kapalı olacaktır. Resmi işlemlerini halletmek isteyenlerin 28 Ekim öğleden önce veya 30 Ekim’de planlama yapmaları önemlidir.

Haberin Devamı