Gündem'Damadımı öldürürken 12 kez kalp krizi geçirmişim'

'Damadımı öldürürken 12 kez kalp krizi geçirmişim'

Paylaş
'Damadımı öldürürken 12 kez kalp krizi geçirmişim'

Bursa’da kızına boşanması için baskı yaptığını öne sürdüğü damadı Ali Gürbüz’ü boğazını kesip 15 yerinden bıçaklayarak öldüren İsmail Hakkı Özen, mahkemedeki savunmasında “Ailemize çok zarar verdi. Yaşanacakları tahmin ettiğim için kendisinden sürekli uzak duruyordum. Olay günü sokakta karşılaşınca bana hakaret etti. O suçu işlerken 12 kez kalp krizi geçirmişim. Kalbime takılan toplam 10 stent ile şu anda yaşıyorum” dedi.

Bursa Osmangazi’de geçen yıl 16 Haziran’da İsmail Hakkı Özen (60), iddiaya göre sokakta yürürken kızına boşanması için baskı yapan damadı Ali Gürbüz (35) ile karşılaşmıştı. Taraflar arasında çıkan kavgada İsmail Hakkı Özen, damadını boğazı dahil 15 yerinden bıçaklamıştı.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Gürbüz yaşamını yitirmişti. Cinayetten sonra polisi telefonuyla arayıp “Damadımı öldürdüm. Beni gelip alın” diyen Özen tutuklanmıştı. Özen hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açılmıştı.

‘KIZIMA ŞİDDET UYGULUYORDU’

Yargılandığı davanın duruşmasında savunma yapan Özen, altı ayrı suçtan kaydı olan damadının dolandırıcılık yaptığını öne sürerek “Ali, evli bir kadın ile dini nikahla yaşarken kızıma boşanması için baskı yapıp şiddet uyguluyordu. Ailemize çok zarar verdi. Yaşanacakları tahmin ettiğim için kendisinden sürekli uzak duruyordum. Olay günü sokakta karşılaşınca bana hakaret etti. O suçu işlerken 12 kez kalp krizi geçirmişim hakim bey. Kalbime takılan toplam 10 stent ile şu anda yaşıyorum” dedi. Kendisinin ve çocuklarının sürekli şiddete uğradığını belirten Ali Gürbüz’ün eşi ise kocasının, sevgilisi ile üç çocuğunu evlerine getirdiğini söyledi.

Haberin Devamı