GündemFETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen öldü iddiaları gerçek mi, neden öldü? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen kim? SON DAKİKA!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen öldü iddiaları gerçek mi, neden öldü? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen kim? SON DAKİKA!

Paylaş
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen öldü iddiaları gerçek mi, neden öldü? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen kim? SON DAKİKA!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair haberler, bugün sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında geniş yankı buldu. 83 yaşında hayatını kaybettiği bildirilen Gülen'in ölümü gündemde. Peki, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen öldü iddiaları gerçek mi, neden öldü?

Fethullah Gülen öldü mü? Merak ediliyor ve araştırılıyordu. Fethullah Gülen'in ölümüne dair iddialar, uzun süredir gündemdeydi. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde uzun süredir yaşayan Gülen'in, böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi sağlık sorunları nedeniyle son dönemde zor günler geçirdiği biliniyordu. Peki, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen öldü iddiaları gerçek mi, neden öldü?

Haberin Devamı

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar bugün resmiyet kazandı. Sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında bir süredir dolaşan haberler, FETÖ'ye yakın platformlar tarafından da doğrulandı. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan83 yaşındaki Gülen'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü Fethullah Gülen öldü iddiaları gerçek mi, neden öldü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen kim SON DAKİKA

FETHULLAH GÜLEN NEDEN ÖLDÜ?

Fethullah Gülen'in uzun süredir böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu. Son alınan bilgilere göre, Gülen'in ölümü Ankara'ya da teyitli olarak ulaştı.

YENİ EVİNDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen 13 Ekim'de, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’daki çiftliğinden çıkarılarak götürüldüğü yeni evinden çıkarken görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Gülen’in kişisel bakımından sorumlu Türkyolu ve 15 Temmuz darbe girişiminin baş aktörlerinden Mustafa Özcan'ın, Gülen’in muhtemel ölümü halinde örgütün finansal kaynaklarını kontrol etmek amacıyla onu örgüt merkezinden çıkararak bilinmeyen bir yere kapattıkları öne sürülmüştü.

Elebaşı Gülen'in küçük kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Ebuseleme, Gülen’in Saylorsburg’daki çiftlikten kendi rızası olmadan çıkarılarak takipçilerinin ulaşamayacağı bir yerde alıkonulduğunu X hesabından açıklayarak tabanda çatlaklara ve tartışmalara neden olmuştu. Ebuseleme, Türkyolu'nun kamptaki güçlü pozisyonunu kişisel servetini daha da artırmak için kullandığını, bunun da örgütün birçok kesimi tarafından bilinen bir gerçek olduğunu paylaşmıştı.