GündemFetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek? FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi nereye, hangi ülkeye gönderilecek?

Fetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek? FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi nereye, hangi ülkeye gönderilecek?

Paylaş
Fetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek? FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi nereye, hangi ülkeye gönderilecek?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair haberler, bugün sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında geniş yankı buldu. 83 yaşında hayatını kaybettiği bildirilen Gülen'in ölümü gündemde. Peki, Fetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek? FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi nereye, hangi ülkeye gönderilecek?

Fetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek? Merak ediliyor ve araştırılıyordu. Fethullah Gülen'in ölümüne dair iddialar, uzun süredir gündemdeydi. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde uzun süredir yaşayan Gülen'in, böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi sağlık sorunları nedeniyle son dönemde zor günler geçirdiği biliniyordu. Peki, Fetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek? FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi nereye, hangi ülkeye gönderilecek?

Haberin Devamı

FETULLAH GÜLEN'İN CENAZESİ TÜRKİYE'YE Mİ GÖNDERİLECEK?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası cenazesinin Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceği merak konusu oldu. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Gülen'in cenazesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu süreçte, cenazenin Türkiye'ye gönderilip gönderilmeyeceği ve nasıl bir prosedür izleneceği konusunda belirsizlikler devam ediyor.

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar bugün resmiyet kazandı. Sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında bir süredir dolaşan haberler, FETÖ'ye yakın platformlar tarafından da doğrulandı. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan83 yaşındaki Gülen'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu.

Fetullah Gülenin cenazesi Türkiyeye mi gönderilecek FETÖ elebaşı Fetullah Gülenin cenazesi nereye, hangi ülkeye gönderilecek

FETHULLAH GÜLEN NEDEN ÖLDÜ?

Fethullah Gülen'in uzun süredir böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu. Son alınan bilgilere göre, Gülen'in ölümü Ankara'ya da teyitli olarak ulaştı.

Haberin Devamı