Gaziantep'te fuhuş operasyonunda çok sayıda ev mühürlendi

Gaziantep’te fuhuş operasyonu düzenlendi. Fuhuş için kullanılan çok sayıda evin mühürlendiği operasyonda 5 kişi tutuklandı, fuhuş yapan 32 kişiye de idari para cezası uygulandı.
Gaziantep’te düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı. Fuhuş için kullanılan çok sayıda evin mühürlendiği operasyonda, fuhuş yapan 32 kişiye de idari para cezası uygulandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Onkoloji bölgesinde günlük kiralanan bazı evlerde fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Fuhuş yapıldığı belirlenen çok sayıda eve, eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda cinsel uyarıcı malzemeler ile uyuşturucu ele geçti.
32 KİŞİYE İDARİ PARA CEZASI
Operasyon kapsamında fuhuş amaçlı kullanıldığı saptanan birçok ev mühürlendi, fuhuş yaptığı belirlenen 32 kişiye de idari para cezası uygulandı.
Gözaltına alınan ve jandarmadaki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen ismi açıklanmayan 10 şüpheliden 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 5'i ise çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temini' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Milyarderlerin sayısı ilk kez 3 bini aştı
Bakan Uraloğlu: Enflasyonu tek rakamlı hanelere indirmeyi hedefliyoruz
Zorunlu kış lastiği uygulaması sona erdi!
Faizsiz kredide yeni rakam! Nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bankalar güncellemeye gitti!
Satılık işyerleri için 7 Nisan’da devrede! Doğrulanmış ilanda ikinci etap