GündemGELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 AĞUSTOS - Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 AĞUSTOS - Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi kim?

Paylaş
GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 AĞUSTOS - Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi kim?

Ekranların popüler programı Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümleri, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? sorusunun cevabını merakla araştırıyor. İşte 15 Ağustos Gelinim Mutfakta toplam puan durumu!

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu yeni sezonu ile birlikte, günün birincisi izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Yeni yarışmacılar Damla, Ayşenur, Aysun ve Esin, mutfakta kıyasıya bir rekabete girişti. Bu yarışmacılar arasındaki puan durumu ve günün birincisi izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi kim? İşte 15 Ağustos Gelinim Mutfakta toplam puan durumu!

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 AĞUSTOS

15 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm toplam puan durumu, bugün yayınlanacak olan bölüm ile birlikte güncellenecek ve son halini alacaktır. Yayınlanan bölümün ardından haberimiz güncellenecek ve güncel puan durumu haberimiz içerisine eklenecektir. Günün sonunda puan tablosu şu şekilde şekillendi:

AYŞENUR - 18 puan

AYSUN - 17 puan

YASEMİN - 11 puan

SEDA - 5 puan

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 AĞUSTOS - Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi kim

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 14 AĞUSTOS

14 Ağustos 2024 tarihli Gelinim Mutfakta programında yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Günün sonunda puan tablosu şu şekilde şekillendi:

Aysun: 17 puan

Ayşenur: 14 puan

Yasemin: 11 puan

Seda: 8 puan

Bu sonuçlarla birlikte, Aysun 17 puanla günün birincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 AĞUSTOS - Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi kim

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİMDİR?

Nursel Ergin, beklenmedik bir şekilde programdan ayrıldı. Ergin'in yerine geçecek yeni sunucu Aslı Hünel oldu. Böylece Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın Aslı Hünel oldu. Aslı Hünel daha öncesinde "Gelin Evi" programında sunuculuk yapmış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı