GündemGotik geline kına yakıldı, kuşak bağlandı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Gotik geline kına yakıldı, kuşak bağlandı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Paylaş
Gotik geline kına yakıldı, kuşak bağlandı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Mersin'deki düğüne dair görüntüler TikTok’ta yayınlanır yayınlanmaz hızla viral oldu ve izleyenlerin beğenisini topladı. ABD'li gotik gelin, Türk usulü kuşak ve kına merasimi ile Mersin'de dünya evine girdi.

Mersin’de gerçekleşen düğün, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Amerikalı gelinin gotik tarzıyla çiftetelli oynaması ve kına yakması, hem düğün davetlilerini hem de sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Düğüne dair görüntüler TikTok’ta yayınlanır yayınlanmaz hızla viral oldu ve izleyenlerin beğenisini topladı.

Haberin Devamı
Mersin'de bir Türk ile evlenen ABD'li gotik gelin, düğünde çiftetelli oynayıp testi kırdı

GOTİK TARZLA TÜRK GELENEKLERİ BULUŞTU

Klasik beyaz gelinlik yerine siyah ve gotik esintiler taşıyan kıyafetiyle dikkat çeken Amerikalı gelin, düğün boyunca enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Gelinin, düğünde çiftetelli oynayarak adeta profesyonel bir performans sergilemesi ve ardından kına yakması, izleyicileri hem şaşırttı hem de eğlendirdi.

Gotik geline kına yakıldı, kuşak bağlandı O anlar sosyal medyada gündem oldu

SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU

"Gotik gelin" etiketiyle yayılan görüntüler, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Kimileri kültürel farklılıkların uyumuna övgüde bulunurken, bazı kullanıcılar da gelinin özgüvenine hayran kaldıklarını dile getirdi.

“Kına gecesinde gotik tarz olur mu?” sorusu tartışma yaratırken, çoğunluk bu eğlenceli görüntülerin kültürel sınırların ötesine geçen samimi bir buluşmayı temsil ettiğini savundu.

Haberin Devamı