GündemGREEN CARD BAŞVURU EKRANI 2024-2025: Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card'a başvuruları başladı mı, ne zamana kadar?

GREEN CARD BAŞVURU EKRANI 2024-2025: Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card'a başvuruları başladı mı, ne zamana kadar?

Paylaş
GREEN CARD BAŞVURU EKRANI 2024-2025: Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card'a başvuruları başladı mı, ne zamana kadar?

Green Card başvuruları başladı mı? Green Card başvuru sürecinin başlamasını bekleyen birçok kişi, başvurunun ne zaman yapılacağı ve sürecin detayları hakkında bilgi almak istiyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma izni sağlayan Green Card çekilişi her yıl düzenleniyor. 2025 yılı başvuruları için sürecin, 2024 yılı Ekim ayında başlaması bekleniyor. Ancak başvuru tarihleri ve süreçle ilgili kesin bilgiler için resmi duyuruların takip edilmesi oldukça önemli. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card'a başvuruları başladı mı, ne zamana kadar?

Haberin Devamı

GREEN CARD BAŞVURU EKRANI 2024-2025

2024-2025 Green Card başvuru süreci hakkında merak edilen sorular yanıt buluyor. Green Card başvuruları 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Türkiye saati ile 19.00’da başladı. ABD'de kalıcı oturma izni kazanma fırsatı sunan bu başvuru süreci, 5 Kasım 2024 Salı günü saat 20.00'de sona erecek. Başvurular, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın resmi DV Lottery internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılmaktadır.

GREEN CARD BAŞVURU EKRANI 2024-2025: Green Card başvurusu nasıl yapılır Green Carda başvuruları başladı mı, ne zamana kadar

GREEN CARD'A BAŞVURULARI BAŞLADI MI, NE ZAMANA KADAR?

Green Card başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç kritik nokta bulunuyor. Öncelikle başvurular yalnızca ABD’nin resmi DV Lottery web sitesi üzerinden yapılmalıdır. Başka sitelerden gelen taleplere itibar edilmemesi ve kişisel bilgilerin korunması önemlidir. Başvuruda kullanılacak fotoğrafın belirlenen teknik standartlara uyması gerekirken, yanlış veya eksik bilgi girişleri başvurunun geçersiz sayılmasına neden olabilir. Ayrıca, başvuru yapan kişilerin en az lise mezunu olması veya son 5 yıl içinde belirli bir meslekte en az 2 yıllık iş deneyimine sahip olması gerekmektedir.

Haberin Devamı