GündemGreen Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuruları bitti mi, hangi tarihte bitecek?

Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuruları bitti mi, hangi tarihte bitecek?

Paylaş
Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuruları bitti mi, hangi tarihte bitecek?

Green Card başvuruları, ABD’nin sunduğu en popüler göçmenlik programlarından biri olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi görüyor. Peki, Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuruları bitti mi, hangi tarihte bitecek?

Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Araştırılıyor ve merak ediliyor. 2024 yılı başvuruları, 4 Ekim 2024 tarihinde başladı ve belirli bir süre boyunca devam edecek. Green Card başvuru sürecine katılmak isteyenler için son başvuru tarihi gündemde. Peki, Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuruları bitti mi, hangi tarihte bitecek?

Haberin Devamı

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Green Card başvuruları, 2 Ekim 2024 tarihinde başlamış olup, 5 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen bu program kapsamında başvurularını yapmak isteyenler için son tarih hızla yaklaşıyor.

Green Card başvuruları ne zaman bitiyor Green Card başvuruları bitti mi, hangi tarihte bitecek

GREEN CARD BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

Green Card başvuruları henüz bitmedi. 2025 DV Lottery programı için başvurular, 2 Ekim 2024 tarihinde başladı ve 5 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. Başvurularını yapmak isteyen adayların, bu tarihten önce gerekli belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde sunmaları önem taşıyor. Başvuru süreci sona erdikten sonra, sonuçlar resmi web sitesi üzerinden adaylara duyurulacak.