GündemGREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN? Green Card başvurusu bu yıl hangi tarihte yapılacak? Green Card başvuruları başladı mı?

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN? Green Card başvurusu bu yıl hangi tarihte yapılacak? Green Card başvuruları başladı mı?

Paylaş
GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN? Green Card başvurusu bu yıl hangi tarihte yapılacak? Green Card başvuruları başladı mı?

Amerika’da yaşama ve çalışma izni sunan Yeşil Kart için başvurular alınacak. Green Card başvuruları ne zaman? Sorusu bu kapsamda araştırılıyor. Peki, Green Card başvurusu bu yıl hangi tarihte yapılacak? Green Card başvuruları başladı mı?

Green Card başvuruları ne zaman? Sorusu, Amerika’da yaşama ve çalışma izni almak isteyen birçok kişinin başvurduğu bir program olarak ön plana çıkıyor. Her yıl on binlerce kişinin başvuru yaptığı Green Card için araştırmalar hız kazandı. ABD’de yaşamak ve çalışmak hayali kuranlar Green Card tarihlerini araştırmakta. Peki, Green Card başvuruları ne zaman, tarihte yapılacak? Green Card başvuruları başladı mı?

Haberin Devamı

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Green Card başvuruları genellikle her yıl ekim ayında başlıyor. 2024 yılı için başvuru tarihlerinin de ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor. Geçen yıl, başvurular 4 Ekim ile 7 Kasım arasında gerçekleşmişti.

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN Green Card başvurusu bu yıl hangi tarihte yapılacak Green Card başvuruları başladı mı

GREEN CARD BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

2024 Green Card başvuruları henüz başlamadı, ancak başvuru tarihleri yaklaşıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuruların başlamasıyla birlikte dvlottery.state.gov sitesinden başvurularını ücretsiz olarak gerçekleştirebilirler.

GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Green Card başvuruları ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından sağlanan dvlottery.state.gov adresinden yapılacaktır.