GündemKamera görüntüsü davayı değiştirdi

Kamera görüntüsü davayı değiştirdi

Paylaş
Kamera görüntüsü davayı değiştirdi

Bolu’da geçen yıl 15 Aralık’ta Ekrem Üreten (46) ile oğulları Erhan (24) ve Ersan Üreten (23), araçlarını yıkatmak için oto yıkamacıya gitmişti.

Ekrem Üreten, burada miras anlaşmazlığı nedeniyle husumetli oldukları eniştesi Kenan Ünen (50) ile karşılaşmıştı. Taraflar arasında çıkan kavgada Kenan Ünen, otomobilinden aldığı pompalı tüfekle kayınbiraderi Ekrem Üreten ile çocukları Ersan ve Erhan Üreten’e ateş açmıştı. Olayda Erhan Üreten yaşamını yitirmiş, baba ve diğer oğlu da yaralanmıştı.

Haberin Devamı

‘TASARLAYARAK ÖLDÜRDÜ’

Kenan Ünen’in tutuklu yargılandığı davanın karar duruşmasında, Üreten Ailesi’nin avukatı Sinan Barut, sanığa tasarlayarak adam öldürme suçundan ceza verilmesi gerektiğini belirterek, olaydan 5 dakika öncesine ait ilk kez ortaya çıkan güvenlik kamera kaydını mahkemeye sundu. Kenan Ünen’in olaydan önce bagajdaki pompalı tüfeği alarak otomobilinin arka koltuğuna koyduğu ve o anda oğlu Taner Üner’in de yanında olduğunu gösteren video, davanın seyrini değiştirdi. Mahkeme, videonun bilirkişi tarafından incelenmesi için duruşmayı erteledi.