GündemKoca dehşeti bitmiyor

Koca dehşeti bitmiyor

Paylaş
Koca dehşeti bitmiyor

Adana’da Hakim Eba, sokak ortasında tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba ile kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü. İzmir, Mersin ve Balıkesir’de de 4 kadın kocası tarafından katledildi.

SOKAK ORTASINDA DAMAT KATLİAMI

Haberin Devamı

Adana Seyhan’a Hakim Eba (23), boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba (19) ile konuşmak için kayınpederi Turgut Erat’ın evinin önüne gitti. Burada Hakim Eba ile eşi Şükran Eba arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hakim Eba, tabancayla eşine peş peşe ateş etti. Sesleri duyup sokağa çıkan kayınbiraderi Muhammet Erat, kayınvalidesi Leyla Erat ve kayınpederi Turgut Erat’ı da vuran Hakim Eba, 3 aylık bebeğini alıp kaçtı. Vurulan 4 kişi, olay yerinde yaşamını yitirdi. Hakim Eba’nın, katliamı bebeğini kendisine göstermedikleri için yaptığı ortaya çıktı.

KONUŞMA BAHANESİYLE KURŞUN YAĞDIRDI

İzmir Konak’ta önceki akşam Rıdvan Kahraman (32), ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen 3 çocuk annesi eşi Fatma Kahraman’ı (31) konuşmak için dışarı çağırdı. Rıdvan Kahraman, dışarı çıkan eşi Fatma Kahraman’a tabancayla 3 el ateş edip kaçtı. Başına isabet eden kurşunlarla yaralanan genç kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. ‘Kasten yaralama’ ve ‘gasp’ başta olmak üzere birçok suçtan kaydı olan katil koca, Denizli Otobüs Terminali’nde yakalandı. Rıdvan Kahraman’ın sosyal medyada ailesinin fotoğrafını koyup Uygar Doğanay’ın şarkısının, ‘Sevdan bitti, kibriti çaktım, bir ateş yaktım. Dönmem artık geriye, gemileri yaktım mürettebatıyla birlikte bir şey kalmadı geriye’ sözleriyle paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DEFALARCA BIÇAKLAYIP KAÇTI

İzmir Konak’ta yaşanan ikinci olayda S.M. (38), boşanma aşamasında olduğu 1 çocuk annesi eşi Gülsüm M. (33) ile tartıştı. Tartışma sırasında S.M., eşi Gülsüm M.’yi defalarca bıçakladı. Tedaviye alınan Gülsüm M. doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan katil koca aranıyor.

CEZAEVİNDEN ÇIKIP KATLETTİ

Mersin’in Akdeniz ilçesinde ise Kurban Bayramı’ndan 2 gün önce ‘ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan cezaevinden tahliye edilen Bekir Aktekin (30), eşi Seher Aktekin’i (26) babasının bekçilik yaptığı portakal bahçesine götürdü. Bekir Aktekin, burada 3 çocuk annesi eşini pompalı tüfekle öldürdü. Gözaltına alınan Aktekin, tutuklandı. Eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığı için 3 kez uzaklaştırma alan Bekir Aktekin’in geçen yıl da 11 yaşındaki oğlunu dövdüğü gerekçesiyle 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHARA KALKIŞTI

Balıkesir Gönen’de Cevri Gökyıldız (62), tartıştığı eşi Maizer Gökyıldız’ı (55) tabancayla vurarak öldürdü. Ardından aynı tabancayla kendini vuran koca, yaralandı. Tedaviye alınan Cevri Gökyıldız’ın durumunun ağır olduğu belirtilirken, çiftin 2 ay önce İstanbul’dan Gönen’e taşındıkları öğrenildi.