GündemKÖFTECİ YUSUF’TAN AÇIKLAMA GELDİ! Köfteci Yusuf'tan 'domuz eti' iddiaları gerçek mi? Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var, gerçek ne?

KÖFTECİ YUSUF’TAN AÇIKLAMA GELDİ! Köfteci Yusuf'tan 'domuz eti' iddiaları gerçek mi? Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var, gerçek ne?

Paylaş
KÖFTECİ YUSUF’TAN AÇIKLAMA GELDİ! Köfteci Yusuf'tan 'domuz eti' iddiaları gerçek mi? Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var, gerçek ne?

Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti bulunduğu yönündeki iddialarla ilgili sessizliğini bozdu ve kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Peki, Köfteci Yusuf'tan 'domuz eti' iddiaları gerçek mi? Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var, gerçek ne?

Köfteci Yusuf 'domuz eti' açıklaması, gündemdeki iddialar nedeniyle merak ediliyordu. Son günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan sakıncalı listede, ünlü köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti tespit edildiği raporları geniş yankı uyandırmış ve büyük tepki çekmişti. Peki, Köfteci Yusuf'tan 'domuz eti' iddiaları gerçek mi? Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var, gerçek ne?

Haberin Devamı

KÖFTECİ YUSUF’TAN 'DOMUZ ETİ' AÇIKLAMASI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddiaları üzerine, ünlü köfte zinciri açıklama yaptı. Köfteci Yusuf, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, numune alma süreçlerinde birçok teknik hata yapıldığını ve bu hataların sonuçları etkilediğini savundu.

KÖFTECİ YUSUF’TAN AÇIKLAMA GELDİ Köfteci Yusuftan domuz eti iddiaları gerçek mi Köfteci Yusufta domuz eti mi var, gerçek ne

KÖFTECİ YUSUF'TA DOMUZ ETİ Mİ VAR?

Köfteci Yusuf ayrıca, numunelerin alındığı dönemde kamera kayıtlarına erişim sağlayamadıklarını ve bu sürecin şeffaf bir şekilde yönetilmediğini belirtti. Ürünlerinin merkezi bir üretim tesisinde hazırlandığını vurgulayan firma, herhangi bir olumsuzluk olması durumunda tüm şubelerinde aynı sorunun yaşanması gerektiğini, ancak sadece belirli noktalarda tespit yapıldığını ifade etti.

Haberin Devamı

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİMDİR?

Yusuf Akkaş, Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan ve köfte denildiğinde akla gelen önemli markalardan biri olan Köfteci Yusuf’un kurucusu ve sahibidir. 1960'larda Bursa’nın Kızılhisar köyünde doğan Akkaş, ticaret hayatına genç yaşlarda köy kıraathanesinde başladı. 1996 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde açtığı ilk köfteci dükkânı ile restoran sektörüne adım attı.