GündemKöpeklere eziyeti eski sevgili ifşa etti

Köpeklere eziyeti eski sevgili ifşa etti

Paylaş
Köpeklere eziyeti eski sevgili ifşa etti

Bursa’da E.D.C. isimli kadın, evindeki köpekleri dakikalarca dövdü. Evdeki güvenlik kamerasına yansıyan, 2’si henüz 45 günlük olan toplam 4 köpeğe yapılan eziyeti E.D.C.’nin eski erkek arkadaşı ortaya çıkardı. Eski sevgili görüntüleri önce sosyal medyada paylaştı, ardından polise ihbarda bulundu. Köpekler, koruma altına alındı.

Bursa Osmangazi’ye bağlı Kükürtlü Mahallesi’nde oturan E.D.C. (30) isimli kadın, iddiaya göre, evinde baktığı Pomeranian cinsi, 2’si yavru, 4 köpeğe şiddet uygulayarak eziyet etti. Olay, E.D.C.’nin eski erkek arkadaşının, evde bulunan güvenlik kameralarını cep telefonu ile izledikten sonra, görüntüleri sosyal medyada paylaşıp, polise vermesiyle ortaya çıktı. E.D.C.’nin, yavru ve yetişkin köpeklere bağırıp daha sonra da dakikalarca dövdüğü görüntüler, sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Köpekleri evde bırakan E.D.C., kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

SAHİPLENDİRİLECEKLER

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekibi, köpekleri geçici olarak Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlar Barınağı’na teslim etti. Yapılan incelemede 2’si 45 günlük 2 tanesi ise 3-4 yaşlarında olan toplam 4 köpeğe de şiddet uygulandığına yönelik tanı konuldu. Dişi olan yavru köpeklerin birinde de darp ve sol gözünde kanama tespit edildi. Köpeklerin savcılık kararıyla geçici olarak sahiplendirileceği öğrenilirken HAYDİ ekibi ise E.D.C.’yi arıyor.