GündemKorkunç mesaj

Korkunç mesaj

Paylaş
Korkunç mesaj

Bursa'da takip ettiği genç kızı, Kaleşnikof tüfekle evini basıp kaçırmaya çalışan Hasan Süvarioğulları polis tarafından son anda yakalandı. Zorbanın, olaydan önce bir arkadaşına attığı "Ben o kızın organlarını satıp yakmayı düşünüyorum. Yakmadan önce tadına bakmak istiyorum" şeklindeki mesaj kan dondurdu.

KOLDAKİ DİŞ İZLERİ

Haberin Devamı

Bursa İnegöl'de yaşayan Sümeyye K. (26) ile ablası Hülya K. (28), bir süredir Hasan Süvarioğulları (28) tarafından takip ediliyordu. İki kıza birden tehdit içeren mesajlar atan zorba, 8 Ekim'de Kaleşnikof tüfekle evlerinin kapısına dayandığı Sümeyye K.'yi kaçırmaya kalktı. Genç kızı darp eden, ısırıp kolunda diş izlerini bırakan saldırgan amacını gerçekleştiremedi. Sümeyye K., bu durumu sosyal medyadan paylaşıp yardım istedi.

SUÇ ORTAĞI ARIYORDU

Harekete geçen polis Hasan Süvarioğulları'nı bulup gözaltına aldı. Saldırgan, çıkarıldığı mahkemede tutuklanıp hapse yollandı. Saldırganın olaydan önce bir arkadaşına attığı mesaj ise genç kızların ölümden kurtulduğunu ortaya çıkardı. Saldırgan mesajında; Sümeyye K.'nin organlarını çıkarıp satmayı, sonra da cesedini yakmayı düşündüğünü söylüyor, arkadaşına da "Sen de tadına bakarsın" diyerek suç ortaklığına çağırıyordu.

Haberin Devamı

Korkunç mesaj