GündemKuzen katili, eşi ile tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı

Kuzen katili, eşi ile tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı

Paylaş
Kuzen katili, eşi ile tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı

Burdur’un Bucak ilçesinde otomobilinin önünü kestiği kuzeni Beytullah Soylu'yu (24), pompalı tüfekle vurarak öldüren Onur Altan (23) ile eşi Şerife Altan (20) tutuklandı. Onur Altan, ilk ifadesinde, cinayetin sebebini anlattı.

22 Eylül'de saat 20.00 sıralarında Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana gelen olayda, Onur Altan, halasının oğlu Beytullah Soylu'nun kullandığı 15 ACV 879 plakalı otomobilin önünü kesip, pompalı tüfekle ateş etti.

Haberin Devamı

Göğsünden ağır yaralanan Beytullah Soylu'nun hareket eden otomobili, park halindeki başka bir araca çarptı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleden sonra ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürülen Beytullah Soylu, kurtarılamadı. Bucak Sanayi Sitesi'nde oto tamirci olan Soylu'nun cenazesi, işlemlerinin ardından toprağa verildi.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kaçan Onur Altan, polisin operasyonunda suç aleti tüfek ile birlikte saklandığı evde yakalandı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada suç delillerinin gizlenmesi ve Onur Altan'ın saklanmasına yardım ettiği belirlenen eşi Şerife Altan, babası Y.A. (47), arkadaşları B.T. ve E.A. da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Onur Altan ve eşi Şerife Altan tutuklanırken, Y.A., B.T. ve E.A. adli kontrol şartıyla bırakıldı.

Haberin Devamı

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Onur Altan ve eşi, Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Onur Altan'ın, polis merkezindeki ilk ifadesinde, kuzeni Beytullah Soylu ile aralarında husumet bulunduğunu, birkaç kez kavga ettiklerini, birbirlerini sürekli tehdit ettiklerini ve bu yüzden öldürdüğünü söylediği öğrenildi.