GündemLüks villada sevgili dehşeti

Lüks villada sevgili dehşeti

Paylaş
Lüks villada sevgili dehşeti

İstanbul Büyükçekmece’de Musa G., kendisini aldattığını düşündüğü Özbekistanlı sevgilisi Zebiniso Dayıyavora’nın bakıcı olarak çalıştığı evi bastı. Musa G., Zebiniso Dayıyavora’yı bıçakla öldürüp, sevgilisinin baktığı yaşlı çifti de ağır yaraladı. Gözaltına alınan Musa G., “Ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.

YAŞLI ÇİFT YOĞUN BAKIMDA

Haberin Devamı

İstanbul Büyükçekmece’de önceki gece bir villadan çığlık sesleri yükseldi. Komşuların ihbarıyla villaya giden polis, Özbekistanlı Zebiniso Dayıyavora’yı (49) ve kadının bakıcılık yaptığı M.Ö. (87) ve T.Ö.’yü (86) bıçaklanarak ağır yaralanmış halde buldu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zebiniso Dayıyavora, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. İki yaralının, yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinden bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin, Dayıyavora’nın sevgilisi Musa G. (54) olduğu belirlendi.

BIÇAĞI DENİZE ATMIŞ

Musa G., kısa sürede Küçükçekmece’de saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Musa G.’nin, bir süredir birlikte olduğu Zebiniso Dayıyavora’nın kendisini aldattığını düşündüğünü ve bu konuyu konuşmak için eve gittiğini söylediği öğrenildi. Kapıda konuşurken aralarında kavga çıktığını belirten şüpheli, ne yaptığını tam hatırlamadığını söyledi. Evden kaçan şüphelinin, kanlı gömlek ile bıçağı denize attığı Zebiniso öğrenildi.

Haberin Devamı