GündemMahsun j 2. sezon ne zaman? Mahsun j. dizisinin yeni sezon, yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak?

Mahsun j 2. sezon ne zaman? Mahsun j. dizisinin yeni sezon, yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak?

Paylaş
Mahsun j 2. sezon ne zaman? Mahsun j. dizisinin yeni sezon, yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak?

Dijital platformların en dikkat çeken absürt komedi dizisi Mahsun j.’nin yeni sezonu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Mahsun j 2. sezon ne zaman? Mahsun j. dizisinin yeni sezon, yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak?

Mahsun j 2. sezon ne zaman? Sorusu, ilk sezonun izleyiciler tarafından oldukça beğenilmesinin ardından merak konusu oluyor. Mahsun J., kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanarak platformun en popüler dizilerinden biri haline geldi. İlk sezonu boyunca izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin 8 Mart'ta yayınlanan sezon finali sonrası, Mahsun J. hayranları ikinci sezonla ilgili gelişmeleri merakla bekliyor. Peki, Mahsun j 2. sezon ne zaman? Mahsun j. dizisinin yeni sezon, yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak?

Haberin Devamı

MAHSUN J 2. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin ilk sezonu 8 Mart'ta sezon finali yaptı. İzleyiciler merakla ikinci sezonun ne zaman başlayacağını beklerken, 2. sezonun çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlaması planlanıyor. Mahsun J. 2. sezonunun 2024 yılı sonlarına doğru GAİN platformunda yayınlanması bekleniyor, ancak henüz resmi bir çıkış tarihi duyurulmadı.

Mahsun j 2. sezon ne zaman Mahsun j. dizisinin yeni sezon, yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak

MAHSUN J 2. SEZON VAR MI, GELECEK Mİ?

Mahsun J. dizisinin 2. sezonu gelecek. İlk sezonunun başarısının ardından GAİN platformu, dizinin devam etmesine karar verdi. Şu an için çekimlerin ne zaman başlayacağına dair net bir bilgi bulunmasa da, dizinin ikinci sezonu için hazırlıkların önümüzdeki aylarda yapılması planlanıyor.

MAHSUN J OYUNCU KADROSU

Mahsun Karaca – Mahsun

Eda Akalın – Leyla

Mehtap Özdemir

Engin Yüksel

Tuğçe Yolcu

Yosi Mizrahi

Ayça Damgacı

Haberin Devamı

Fikret Urucu