GündemMASTERCHEF ELEME ADAYLARI 5 EYLÜL: Dün akşam MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 5 EYLÜL: Dün akşam MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Paylaş
MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 5 EYLÜL: Dün akşam MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

5 Eylül 2024 Perşembe akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, haftanın üçüncü takım oyunu ekranlara geldi. İşte Masterchef eleme adayları 5 Eylül! Dün akşam MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Masterchef eleme adayları, dün akşam yayınlanmakta olan bölümün ardından merak konusu oldu. Şehzadeler şehri Manisa'da gerçekleşen bu özel bölümde, yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Manisa'nın yöresel yemeklerinin yapıldığı bölümde, yarışmacılar şeflerin beğenisini kazanmak için en iyi tabakları hazırlamaya çalıştı. Peki, Dün akşam MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef'te eleme adayı kim oldu? İşte Masterchef eleme adayları 5 Eylül!

Haberin Devamı

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 5 EYLÜL

Yarışmacılardan ilk etapta; Pideli Paça, Çalkama, Börülce Tarator, Manisa Kebabı ve Şekerli Pide istendi. İkinci etapta sıfır atık konseptine uygun yemekler beklendi.

Haftanın üçüncü takım oyununun ardından Kırmızı Takım, dokunulmazlığı kaybetti. Takım yarışını kaybeden Kırmızı Takım, bireysel dokunulmazlık için yeniden mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Şirin, eleme potasına Eda'yı gönderdi.

DÜN AKŞAM MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığın ardından yapılan oylamada ise en çok ismi yazılan Zeynep eleme potasına girdi. Böylece 5 Eylül itibariyle MasterChef’in eleme adayları Eda ve Zeynep olarak belirlendi.