GündemMüge Anlı'da cinayet itirafı: Annemin sevgilisi babamı boğarak öldürdü

Müge Anlı'da cinayet itirafı: Annemin sevgilisi babamı boğarak öldürdü

Paylaş
Müge Anlı'da cinayet itirafı: Annemin sevgilisi babamı boğarak öldürdü

Müge Anlı ile Tatlı Sert Porgramı'nda milyonların önünde cinayet itirafı geldi. 2019 yılında 47 yaşındayken Gaziantep Şahinbey'deki evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı, şüpheli ölümle ilgili kan donduran bir itirafta bulundu. Karademir'in kızı Narin, annesinin teşvikiyle babasının çayına uyku ilacı kattığını annesinin sevgilisi Şeyhmus'un ise eve gelip babasını boğarak öldürdüğünü söyledi.

47 Yaşındaki 5 çocuk babası Cengiz Karademir 1 Haziran 2019 günü Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki evinde şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Babalarının ölümünde anneleri ve sevgilisinden şüphelenen 3 kardeş babalarının annelerinin sevgilisi Şeyhmus tarafından öldürüldüğü şüphesiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'na başvurdu.

Haberin Devamı

ANNE İDDİLARI REDDETTİ!

Programa katılmayan kardeşleri Naime'nin babasının ölümünü annesiyle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında kızgınlıkla cinayeti itiraf ettiğini söyleyen üç kardeşin programa çıkması sonrası şüphelerin odağındaki anne canlı yayınla programa bağlanıp iddiaları reddetti.

EVDE KAN İZLERİNİ GÖRENLER YAYINA BAĞLANDI!

Bugün programa gelen Naime ise milyonların önünde annesinin teşvikiyle babasına uyku ilacı verdiğini annesinin sevgilisi Şeyhmusun ise babası Cengiz Karademir'i boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Öte yandan şüpheli ölüm sonrası eve gelenler ise canlı yayına bağlanıp evde kan ve boğuşma izleri gördüklerini söyledi.