GündemNarin nasıl kayboldu?

Narin nasıl kayboldu?

Paylaş
Narin nasıl kayboldu?

Diyarbakır'da 4 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin son köy okulunun bahçesinde arkadaşlarıyla görüldü. Sonra arkadaşlarından ayrıldı, evlerine giden tepeye çıktı. Ne olduysa okulla ev arasındaki o kısacık arada oldu. Su kanalı, tarlalar, araziler arandı, 10 bine yakın araç kontrol edildi ama Narin'den hiçbir iz bulunamadı.

Diyarbakır Bağlar'ın Tavşantepe köyünde oturan Arif-Yüksel Güran çiftinin tek kızı 8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos'ta 13.00 sıralarında camideki Kuran kursuna gitmek üzere evden çıktı. Kurs çıkışında okulun bahçesinde arkadaşlarıyla buluştu. Bir süre oyun oynadı, sonra evine gitmek üzere arkadaşlarıyla ayrıldı. Okulun güvenlik kamerası da Narin'in son görüntüsünü burada tespit etti. Narin eve gelmeyince babası akşam saatlerinde jandarmaya haber verdi ve aramalar başladı.

Haberin Devamı

DAĞ, TAŞ ARANIYOR

İlk gün yol kenarında bir terliğin teki bulundu. Aile önce "Bu terlik Narin'in" dedi. Ancak daha sonra onun olmadığını söylediler. Böylece elde hiçbir delil kalmadı. 20 kilometrelik kanal tarandı. Köy çevresindeki mısır tarlalarının hepsine girildi. Kayalıklar, atıl alanlar, boş evler, ahırlar, samanlıklar ve evlerin bahçeleri ile köye giriş-çıkış yapan araçlar dahil olmak üzere 9 bin 300 araç arandı. Kızlarının kaçırılmasından şüphelenen ailenin endişeli bekleyişi sürüyor.

Narin nasıl kayboldu