GündemNeslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir? Mide küçültme operasyonu olan Neslihan Yılmaz kimdir?

Neslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir? Mide küçültme operasyonu olan Neslihan Yılmaz kimdir?

Paylaş
Neslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir? Mide küçültme operasyonu olan Neslihan Yılmaz kimdir?

Ordu'da özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı geçiren 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir? Mide küçültme operasyonu olan Neslihan Yılmaz kimdir?

Neslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir? sorusu, gündemde yer alıyor ve merak konusu oluyor. Genç kadının hayatını kaybetmesi üzerine ailesi, ameliyatı gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı Dr. E.A. ve hastane yönetimi hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla şikayette bulundu. Acılı anne Zübeyde Yılmaz ise yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Peki, Neslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir? Mide küçültme operasyonu olan Neslihan Yılmaz kimdir?

Haberin Devamı

NESLİHAN YILMAZ MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLAYI NEDİR?

Ordu'nun Fatsa ilçesinde özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı geçiren 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, ameliyattan üç hafta sonra hayatını kaybetti. Kilosuyla ilgili yaşadığı sorunlara çözüm arayan Yılmaz, 27 Mayıs 2024 tarihinde ameliyat oldu ve üç gün sonra taburcu edildi. Ancak eve döndüğünde rahatsızlanarak tekrar hastaneye başvurdu. İki kez daha ameliyat edilen Yılmaz, 21 Haziran 2024 tarihinde yaşamını yitirdi. Ailesi, kızlarının ölümünün ihmalden kaynaklandığını düşünerek ameliyatı gerçekleştiren doktor ve hastane yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Neslihan Yılmaz mide küçültme ameliyatı olayı nedir Mide küçültme operasyonu olan Neslihan Yılmaz kimdir

MİDE KÜÇÜLTME OPERASYONU OLAN NESLİHAN YILMAZ KİMDİR?

Neslihan Yılmaz, Ankara'da bir çağrı merkezinde çalışan 26 yaşında genç bir kadındı. Kilo problemleri nedeniyle Ordu'daki özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı geçirmeye karar verdi. Ancak ameliyat sonrası yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Haberin Devamı