GündemPRENS 3. SEZON NE ZAMAN? Prens yeni sezon tarihi belli oldu! Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte?

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN? Prens yeni sezon tarihi belli oldu! Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte?

Paylaş
PRENS 3. SEZON NE ZAMAN? Prens yeni sezon tarihi belli oldu! Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte?

BluTV’nin büyük beğeni toplayan komedi dizisi Prens üçüncü sezonuyla izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Prens 3. sezon ne zaman? Prens yeni sezon tarihi belli oldu! Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte?

Prens’in 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu. MGX Film yapımcılığında çekilen, senaryosunu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın yazdığı dizi, ikinci sezonuyla büyük ilgi görmüş ve dikkat çekici bir final yapmıştı. Sosyal medyada da sıkça konuşulan dizinin 3. sezon tarihiyle ilgili heyecan artarken, dizinin yeni bölümlerinin 2025’in Şubat ayında izleyiciyle buluşacağı öngörülüyor. Peki, Prens 3. sezon ne zaman? Prens yeni sezon tarihi belli oldu! Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte?

Haberin Devamı

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN?

Prens dizisinin 3. sezonuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bazı kaynaklar yeni sezonun 2025 yılında yayınlanabileceğini belirtiyor. Özellikle dizinin Şubat 2025'te izleyiciyle buluşması beklentiler arasında. Yapımcılar tarafından kesin bir tarih verilmemiş olsa da, 3. sezonun Şubat ayı itibarıyla yayınlanacağı tahmin ediliyor.

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN Prens yeni sezon tarihi belli oldu Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte

PRENS YENİ SEZON, YENİ BÖLÜM HANGİ TARİHTE?

Prens dizisinin 3. sezon 1. bölümünün yayın tarihi henüz kesinleşmiş değil. Yapımcılar tarafından resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte, 2025'in Şubat ayında dizinin yeni sezonuyla ekrana dönmesi bekleniyor.

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN Prens yeni sezon tarihi belli oldu Prens yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte

PRENS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizi, Bongomia Hükümdarlığı'nda geçen ve ciddiye alınmayan veliaht Prens'in (Giray Altınok) hikayesini anlatıyor. Ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği ortanca kardeş olan Prens, krallığın dengelerini değiştirecek bir serüvene atılır. Bülent İşbilen'in yönetmenliğini üstlendiği, Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın kaleme aldığı bu yapım, Prens'in beklenmedik ve eğlenceli maceralarını konu ediniyor.

Haberin Devamı