GündemRezilliklerine şehitleri alet etmişler! TIR'dan 67 kaçak göçmen çıktı

Rezilliklerine şehitleri alet etmişler! TIR'dan 67 kaçak göçmen çıktı

Paylaş
Rezilliklerine şehitleri alet etmişler! TIR'dan 67 kaçak göçmen çıktı

Kırklareli'de üzerinde Ömer Halisdemir, Fethi Sekin ve Fırat Çakıroğlu'nun fotoğrafları bulunan TIR'da 67 kaçak göçmen yakalandı. İnsan kaçakçısı şoförün denetimden kurtulmak için bu yönteme başvurduğu öğrenildi.

Kırklareli'de üzerinde şehitlerin fotoğraflarının resmedildiği TIR'da yapılan aramada 67 kaçak göçmen yakalandı. Denetimden kurtulmak için bu yöntemi kullandığı öğrenen sürücü F.SG., tutuklandı.

Haberin Devamı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Suçlarını gizlemek, yakalanmamak için aziz şehitlerimizin hatıralarının kamufle aracı olarak kullanmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz" denildi.

Rezilliklerine şehitleri alet etmişler TIRdan 67 kaçak göçmen çıktı

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik yaptığı çalışmada Toprak Araştırma Uyulama Noktası'nda bir TIR'ı durdurdu. Üzerinde şehit polis memuru Fethi Sekin, astsubay Ömer Halisdemir ile Ege Üniversitesi'nde öldürülen öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun fotoğraflarının resmedildiği TIR'da 67 kaçak göçmen yakalandı.

Rezilliklerine şehitleri alet etmişler TIRdan 67 kaçak göçmen çıktı

DENETİMDEN KURTULMAK İÇİN BU YOLU SEÇMİŞ

Denetimden kurtulmak için TIR'a şehit fotoğraflarını yapıştırdığı öğrenilen sürücü F.S.G., gözaltına alındı. Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Adliyeye sevk edilen sürücü F.S.G., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Suçlarını gizlemek, yakalanmamak için aziz şehitlerimizin hatıralarının kamufle aracı olarak kullanmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz" denildi.

Haberin Devamı
Kırklareli'nde yapılan denetimlerde 67 kaçak göçmen yakalandı