Gündem Sayenizde...

Sayenizde...

Paylaş
Sayenizde...

Gizem Nur Özkan, 6 Şubat depreminde Adıyaman'da yerle bir olan Yaşamkent Sitesi'nin enkazı altında kaldı. Madencilerin çabasıyla mucize eseri enkazdan 55 saat sonra sağ kurtarıldı. Gizem, nikah törenine sürpriz yapıp gelen o madencilere sarılıp "Sayenizde buradayım" diyerek ağladı.

Enkazdan yaralı olarak çıkarılan Gizem Nur Özkan (28), aylar süren hastanedeki tedavi sürecinin ardından anlıurfa’nın Bozova ilçesinde eczacı olarak görevine devam etti. Aynı enkaz altında annesini ve üç kardeşini kaybeden Özkan, kendisini kurtaran madencilere hayatının geri kalanının güzel geçmesi için söz vermişti. Sözünde durarak işinin başına dönen ve kurduğu evlilik hayaline kavuşan Özkan’a, madenciler büyük sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

ONLARA BORÇLUYUZ

Ankara’da görevli madenci Okay Çiloğlu ve Ozan Saraçlı, eşleri ve çocuklarını da yanına alarak nikaha gitti. Kendisini kurtaran iki madenciyi karşısında gören Özkan, gözyaşlarına hakim olamadı, sarılarak hasret giderdi. Gizem Nur Özkan, "Beni hiçbir şey bundan daha mutlu edemezdi" dedi. Eşi Avukat İbrahim Uğur Satıcı ise, "Bugün nikahımız oluyorsa bunu madenci abilerimize borçluyuz. Duygularımızı tarif edemeiyoruz" diye konuştu.