GündemSeçil'i bana banka gönderdi

Seçil'i bana banka gönderdi

Paylaş
Seçil'i bana banka gönderdi

Müşteki olarak ifade veren Fatih Terim, "Seçil Erzan'ı özel bankacım olarak belirleyen Denizbank üst yönetimidir. Hem bankaya hem de Seçil'e güvendim. Bana hiçbir zaman benim adıma bir fon kurulacağı söylenmedi. Ben de hiç kimseyi para yatırması için herhangi bir fona yönlendirmedim" dedi.

Aralarında eski futbolcuların da olduğu onlarca kişiyi dolandırmak suçlamasıyla tutuklu yargılanan eski Denizbank şube müdürü Seçil Erzan'ın bu kişilerden paraları "Fatih Terim fonuna yatıracağız, yüksek kar payı alacaksınız" diye topladığı öne sürülmüştü. Fatih Terim dün, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'müşteki' sıfatıyla ilk kez ifade verdi. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ile bu olaydan önce çok yakın arkadaş olduklarını belirten Terim, artık hiçbir ilişkilerinin kalmadığını söyledi.

Haberin Devamı

ŞUBEYE HİÇ GİTMEDİM

Fatih Terim, "Seçil Erzan'la 2016 veya 2017 yılında Denizbank’ın Florya Şubesi'nin yeni müdürü olarak tanıştım. Finansal meselelerden çok anlamam. Ben Seçil Erzan'ın çalıştığı Florya ya da Büyükdere şubelerine bir kez bile gitmedim. Kendisi gelir, gerekli belgeleri evimde ya da Galatasaray tesislerinde imzalatırdı. Hatta yurtdışına gideceğim zaman havaalanına nakit para getirip bana teslim ederdi. Denizbank’ın bana gösterdiği kişi olduğu için Seçil Erzan’a özel bankacım olarak güvendim" dedi.

ADIMI KULLANDILAR

Terim şöyle devam etti: "Seçil Erzan bana paramın Denizbank'ın saklama hesaplarında değerleneceğini, bankadaki birçok yöneticinin de bundan yararlandığını söyledi. Adımı kullandığından haberim olaylar ortaya çıktıktan sonra oldu. Arda Turan, Emre Belözoğlu ya da başka birini yönlendirmedim, kimse bunu söyleyemez. Bu saklama hesaplarında 3 milyon dolarımın olması gerekirdi ama banka olmadığını söylüyor. Benim adımı kullanarak bu olayın ve Denizbank'ın üzerine set çekmek istiyorlar."

Haberin Devamı