GündemSedef Güler cinayetinde bilinmeyen ayrıntı! Katilin kızıyla dikkat çeken yakınlık

Sedef Güler cinayetinde bilinmeyen ayrıntı! Katilin kızıyla dikkat çeken yakınlık

Paylaş
Sedef Güler cinayetinde bilinmeyen ayrıntı! Katilin kızıyla dikkat çeken yakınlık

Türkiye'nin konuştuğu Sedef Güler cinayetiyle ilgili şoke eden yeni detaylar ortaya çıktı. Canilerin, Sedef Güler'in cesedini denize atmadan önce farklı bir plan daha yaptıkları belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden Fırat B. 'Kasten adam öldürmeye yardım etmek' suçundan tutuklandı. Aranan diğer şüpheli Yavuz G.'nin kızının, halıya sarıp denize attığı Sedef Güler ile arkadaş olduğu öğrenildi.

İstanbul Büyükçekmece'de denizde cesedi bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler'in ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Şüphelilerin genç kızın cesedini atmadan önce birkaç yere gidip keşif yaptıkları belirlendi. İddiaya göre; Cesedi bir valizle gömmeyi planlayan şüphelilerin daha sonra halıya sarıp attıkları öne sürüldü. Cinayet Büro ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden Fırat B.'nin ise 'Kasten adam öldürmeye yardım etmek' suçundan tutuklandığı öğrenildi. Aranan diğer şüpheli Yavuz G.'nin halıya sarıp denize attığı Sedef Güler'in öz kızının da arkadaşı olduğu öğrenildi.  

Sedef Güler cinayetinde bilinmeyen ayrıntı Katilin kızıyla dikkat çeken yakınlık

AĞIRLIK BAĞLAYIP DENİZE ATMIŞLARDI!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz hafta balıkçılar tarafından halıya sarılmış bir kadın cesedi bulunmuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının cesedinin ayrıca bir zincirle sarıldığını ve 10 kilogramlık bir ağırlık takıldığını tespit etmişti. Polis yaptığı inceleme sonucu cesedin parmak izi kayıtlarından Sedef Güler adlı genç kadına ait olduğunu tespit etmişti. Halı üzerindeki etiketten halının Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde bulunan bir adresten alındığını belirleyen cinayet polisi önce emlakçı Zafer B'ye ulaştı. Emlakçı Zafer B'nin evi Fırat B'ye kiraladığını öğrenmesinin ardından cinayet polisi bu kez Fırat B'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bayrampaşa'da olduğu belirlenen 53 yaşındaki Fırat B, gözaltına alındı. Genç kızın telefonla en son irtibatta olduğu O. Ö., ise Esenyurt'ta gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

"BENİ CESEDİ YOK ETMEYE YARDIM ETMEM İÇİN SİLAHLA TEHDİT ETTİ"

Cinayet Büro Amirliğinde yapılan sorguda olayı anlatan Fırat B., olay sırasında kendi evinde olmadığını arkadaşının telefonu üzerine eve gittiğini söyleyerek "Ben gittiğimde kız ölmüştü. Arkadaşım Yavuz, silahla tehdit edip cesedi yok etmek için yardım etmemi istedi. Cesetten nasıl kurtulacağımızı konuşarak plan yaptık. Nalburdan zincir aldık. Cesedi battaniyeye koyup, üzerine ağırlık yapması için zincir sardık. Evde bulduğumuz bir dambılı da zincire bağladık. Sonra otomobile koyarak gidip köprüden aşağı attık" dedi.

Olayın diğer şüpheli O.Ö. ise sosyal medya üzerinden tanıştığı Sedef Güler'i olay günü kendi isteği üzerine şüphelilerin evinin bulunduğu sokağa bıraktığını cinayetle bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

KASTEN ÖLDÜRMEYE YARDIMDAN TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen şüpheli Fırat B. Adam öldürmeye yardım etmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. O.Ö. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. Yavuz G.'nin ise yakalama çalışmaları sürüyor.

DENİZE ATMADAN ÖNCE KEŞİF YAPMIŞLAR

Şüphelilerin cesedi denize atmadan önce o bölgeye gelip keşif yaptıkları cesedi bir yere gömebilir miyiz diye baktıkları öne sürüldü. Ayrıca ilk olarak valizle cesedi taşımayı planladıkları ancak olmayınca halıya sarıp çıkardıkları belirtildi. Evde yapılan incelemede ve cesedin taşındığı arabada genç kıza ait olduğu değerlendirilen kan tespit edildi. Güler'in kesin ölüm nedeni adli tıp raporuyla belli olacak.

Sedef Güler cinayetinde bilinmeyen ayrıntı Katilin kızıyla dikkat çeken yakınlık

KIZININ ARKADAŞI OLDUĞU İÇİN TANIŞMIŞ

Ayrıca yapılan çalışmalarda Sedef Güler ile olayın asıl şüphelisi olan 53 yaşındaki Yavuz G.'nin kızının arkadaş oldukları ikilinin bu vesile ile tanıştıkları iddia edildi.

Haberin Devamı

 Sedef Güler cinayetinde bilinmeyen ayrıntı Katilin kızıyla dikkat çeken yakınlık