Gündem Su parkında ölüm tuzağı

Su parkında ölüm tuzağı

Paylaş
Su parkında ölüm tuzağı

Ordu'nun Perşembe ilçesindeki su parkı dikkatsizlik ve ihmal sonucu bir faciaya sahne oldu. 9 yaşındaki Elif Naz, girdiği havuzda elektrik akımına kapıldı. Onu kurtarmak için suya atlayan işletme sahibi öldü, Elif Naz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ordu'nun Perşembe ilçesinde bulunan 'Ordu Aquapark Water World' isimli işletmeye bir çocuk yüzme kulübünün etkinliği kapsamında giden 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu, çocuk havuzuna girdi. Elif Naz bir anda elektrik akımına kapılınca, işletme sahiplerinden Mustafa Kemal Günay (48), çocuğu kurtarmak için havuza atladı. Ancak o da elektrik akımına kapıldı. Küçük kız ve Günay, çevredekilerin yardımıyla havuzdan çıkarıldı.

Haberin Devamı

SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Mustafa Kemal Günay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Elif Naz ise ağır yaralı olarak önce Ordu Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı, oradan da Samsun'daki bir özel hastaneye sevk edildi. Küçük kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Mayıs ayında 410 milyon liraya satışa çıkarılan su parkının gerekli bakımlarının yapılmadığı öne sürüldü. Havuzdaki elektrik kaçağının da ihmal nedeniyle olduğu iddia edildi.

 

Facia, aquaparkın çocuk havuzu bölümünde meydana geldi. Elif Naz işte bu havuza girdi ve elektrik akımına kapıldı.

Aquaparkta elektrik akımına kapılan çocuğu kurtarmak isteyen işletme sahibi hayatını kaybetti