GündemTAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLERDİR? Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosunda kim, hangi oyuncular var?

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLERDİR? Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosunda kim, hangi oyuncular var?

Paylaş
TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLERDİR? Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosunda kim, hangi oyuncular var?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş, Kağıt, Makas dizisinin oyuncu kadrosunda yer almakta olan isimler merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Taş Kağıt Makas oyuncuları kimledir? Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosunda kim, hangi oyuncular var?

Taş Kağıt Makas oyuncuları, yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yer alacak dizinin oyuncu kadrosunu merak eden dizi izleyicileri tarafından araştırılmakta. Kanal D’nin yeni sezondaki dikkat çeken yapımı "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu," unutkan bir baba ile süper zekâya sahip oğlunun duygusal hikayesini ekranlara taşıyor. Peki, Taş Kağıt Makas oyuncuları kimledir? Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosunda kim, hangi oyuncular var?

Haberin Devamı

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLERDİR?

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor. Başrollerde Ekin Koç (Umut Tanrıkulu), Serra Arıtürk (Alev Parlak), Ozan Güven (Harun Yakar), Burak Yörük (Fecir Emirkıran), Yüsra Geyik (Rüya Emirkıran), ve Hande Doğandemir (Güneş Evliyagil) gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN KONUSU NE?

"Taş Kağıt Makas" dizisinde, sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut karakterinin, babasının masumiyetini kanıtlama mücadelesi anlatılıyor. Umut, belediye otobüsünde başlayıp karakolda biten bir olayla birlikte hayatına Alev'in de dahil olmasıyla karşılaşır. Alev, Umut’un adalet arayışında en büyük destekçisi olur. Hikayede, Harun'un karmaşık zekası, Fecir'in sosyopatik güç mücadelesi, Alev'in kararlılığıyla çatışır ve adalet arayışı sürerken bu karakterlerin iç dünyaları öne çıkar.

Haberin Devamı