GündemVahşetin sinyalini geçen yıl vermiş

Vahşetin sinyalini geçen yıl vermiş

Paylaş
Vahşetin sinyalini geçen yıl vermiş

Eyüpsultan'da Ayşenur Halil’i boğazını keserek, Edirnekapı surlarında da İkbal Uzuner'i vücudunu parçalayarak öldüren Semih Çelik'in böyle bir vahşet hazırlığı içinde olduğunu itiraf ettiği video ortaya çıktı. Cani, İkbal'e gönderdiği videoda, "Bu hayattan giderken can almak istiyorum. Bu insanın sen olması benim için daha değerliydi" diyor.

1 ÜÇÜ DE 19 YAŞINDA

Haberin Devamı

19 yaşındaki Semih Çelik, önceki gün 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da kız arkadaşı Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek öldürdü. Ardından 16.00'da Edirnekapı surlarına çağırdığı İkbal Uzuner'i (19) vücudunu parçalayıp başını keserek öldürdükten sonra kendini aşağı atarak intihar etti. Türkiye'yi dehşete düşüren bu vahşetle ilgili ortaya çıkan gerçekler şok etkisi yarattı.

2 SINIF ARKADAŞLARIYDI

Cani Semih Çelik, Ayşenur ve İkbal ile sınıf arkadaşıydı. Ancak İkbal'e takıntılıydı. Özellikle son bir yıl içinde İkbal'i sürekli takip ediyor, gönderdiği mesajlarla rahatsız ediyordu. İkbal'in babası, kızını bu caniden kurtarmak için okuduğu liseden almış, açıköğretim lisesine yazdırmıştı. Semih Çelik, 5 kez akıl hastanesine girip çıkmıştı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiası vardı.

Haberin Devamı

3 'KALBİNİ ÇIKARTMAK...'

Dün ortaya çıkan bir video caninin bu cinayetleri uzun süredir planladığını ortaya çıkardı. Semih Çelik bu videoda, "İkbal, seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini... Gerisini sen biliyorsun" diyordu.

4 ANNESİNİ ÇAĞIRDI

Olay günü Semih Çelik, Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra İkbal'i arayıp surlara gelmesini istedi. İkbal'in tehditten korktuğu için surlara gittiği tahmin ediliyor. Semih Çelik daha sonra İkbal'in annesi Gülcan Uzuner'i arayıp "Surlara gel kızının nasıl huzur içinde olduğunu gör" dedi. Anne gelince de kızının kesik başını onun önüne attı. Annenin feryatları yürekleri dağladı.

 Vahşetin sinyalini geçen yıl vermiş

Semih Çelik surlara kendini iple bağlamıştı. Atladığında surlara asılı kalacak ve dehşetin dozunu artıracaktı. Hemen yanındaki bölümde İkbal'in ceset parçaları vardı.

SATANİK İŞARETLER

Cinayetten sonra Semih Çelik'in evinde yapılan aramada bazı 'satanik' çizimler bulundu. Caninin kendisinin çizdiği kara kalem bir resim cinayetleri ayin şeklinde düzenlediğini ortaya koydu. Kasap olan cani, İkbal'i tıpkı bu çizimdeki gibi parçalamış ve vücut parçalarını surun üzerine aynı şekilde yerleştirmişti. Cani, boynuna bir idam ilmeği geçirmiş, ipin ucunu da surlara bağlamıştı. Amacı surlarda asılı kalmak ve ritüeli tamamlamaktı. Ancak düğümler çözüldü, katil düşerek öldü.

Haberin Devamı

Vahşetin sinyalini geçen yıl vermiş

KOPYACI SERİ KATİL

Semih Çelik'in saç kesimi, davranışları 1985'te Amerika Los Angeles'ta 6 ay içinde 20 kişiyi öldüren seri katil Richard Ramirez'e benzetildi. Ramirez'in kurbanlarının yaşları 30 ile 83 arasında değişiyordu. Ayrıca öldürmeyip tecavüz ettiği çok sayıda çocuk da vardı. 'Night Stalker' (Gece Avcısı) lakabı takılan katil bu cinayetleri birer şeytan ayinine dönüştürüyordu. Yakalanıp idama mahkum oldu ama infaz yapılmadan 2003'te cezaevinde öldü.