GündemVatan uğruna yarım kalan sevda

Vatan uğruna yarım kalan sevda

Paylaş
Vatan uğruna yarım kalan sevda

Suç makinesi Yunus Emre Geçti'nin şehit ettiği polisimiz Şeyda Yılmaz'ın meslektaşı olan eşi Semih Yılmaz'ın paylaşımı yürekleri dağladı. Acılı eş, "Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim" diye yazdı.

SON DOKUNUŞ

Haberin Devamı

Vatan uğruna yarım kalan sevda

ÇOK ÇALIŞIRDI

Şeyda Yılmaz ile Semih Yılmaz hem hayat hem de silah arkadaşıydı. bir yıl önce evlenmişlerdi. Semih Yılmaz, eşini toprağa verdikten sonra şu satırları paylaştı: "Devletin bir kağıdı boşa harcanınca sinirlenirdi. Çok çalışırdı. 'Devlet, bana bu maaşı veriyorsa bunu hak etmem gerekiyor, yetim hakkı var bunda' derdi."

SON ÖPÜŞ

Vatan uğruna yarım kalan sevda

BAYRAĞA AŞIKTI

Semih Yılmaz, eşinin bayrağa aşık olduğunu belirtip "Her gördüğü yerde bayrak fotoğrafını çekerdi. Çocukluğunda şehitlik için dua ettiğini söylerdi hep. Kalbi temiz olduğu için Rabbim şehadeti nasip etti ona. Sivas'a izin alıp geleceğimiz gün al bayrağa sarılı tabutunu getirdim. Mahşere kaldı kavuşmamız" diye yazdı.

SON BAKIŞ

Vatan uğruna yarım kalan sevda

SENİ DAİMA SEVECEĞİM

Paylaşımını "Seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim, dünyalar güzeli eşim benim" diye bitiren Semih Yılmaz'ın cenazedeki sözleri de yürek dağladı. Eşinin tabutuna önce dokunan, sonra öpen ve son olarak fotoğrafına özlemle bakan Yılmaz, "Vatan sağ olsun. Çok mu istedin Sivas'ı" diyerek ağladı.

Haberin Devamı