GündemVe mutlu son

Ve mutlu son

Paylaş
Ve mutlu son

Eskişehir’de Kemal Şanlı ile 10 yıl önce tanıştığı, Ukraynalı sevgilisi Victoria Ozirska, önce pandemi, sonra Rusya-Ukrayna Savaşı gibi global nedenlerin yanı sıra bazı pürüzler yüzünden bir türlü evlenemedi. Sonunda tüm engelleri aşan çift, Eskişehir’de renkli bir törenle dünya evine girdi.

6 YIL AYRI KALDILAR

Haberin Devamı

Eskişehir’de Kemal Şanlı (33), 10 yıl önce bankada çalışırken, internet üzerinden işle alakalı sorularını cevapladığı Ukrayna’daki bir bankanın avukatı olan Victoria Ozirska (33) ile zamanla yakınlaştı. Sohbetleri ilerleyen ikilinin ilişkisi, 6 yıl önce aşka dönüştü. Ancak sevgililer önce Covid-19 pandemisi, ardından patlayan Ukrayna-Rusya savaşı ve bazı pürüzler yüzünden bir türlü evlenemedi. Sonunda tüm engelleri aşan çift, Eskişehir’de aileleri ve arkadaşlarının katıldığı, renkli bir törenle evlilik hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

İKİMİZ DE HEYECANLIYIZ

Artık muhasebecilik yapan Kemal Şanlı, “Victoria ile internet üzerindeki bir forumda tanıştık. Bankayla ilgili soruları vardı. Zamanla yakınlaştık. 6 yıldır beraberiz. Biraz uzun bir süreç oldu. Covid dönemi başladı, Ukrayna’da savaş çıktı; bunların hepsi bizi etkiledi. Düğünümüz sürekli ertelendi. Bugün ikimiz de çok heyecanlıyız” dedi. Türkiye’de avukatlık yapamayacak olsa da Eskişehir’de yaşayacağı için mutlu olduğunu söyleyen Ozirska ise “Kemal ile tanışmam bir şanstı. Hayat bana Türkiye’den biriyle evlenme şansı verdi. Bundan dolayı mutluyum” dedi.

Haberin Devamı